Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior jurist privaatrecht/vastgoed (zzp)

Geplaatst 21 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130697
Plaats
Waddinxveen, Zuid-Holland
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 3 apr. 2023
Einde: 3 okt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 31 mrt. 2023 12:00

Startdatum voorkeur: 3 april 2023 (of zsm)

Duur opdracht: t/m 3 oktober 2023 (6 maanden)

Aantal uren per week: 16

Schaal: 10A (gemeente cao).

Aanbieden van kandidaten: zsm, CV's worden direct doorgezet naar manager en gesprekken ook direct gepland


De gemeente Waddinxveen zoekt een juridische duizendpoot!

Zet jij je tanden graag in privaatrechtelijke vraagstukken? En vind je het leuk om anderen vanuit jouw expertise te adviseren? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

 

Vanwege onderbezetting ons team zijn wij op zoek naar een: Jurist privaatrecht/vastgoed


Wat ga je concreet doen?

Je werkt binnen het team Juridisch Advies en hebt de volgende kerntaken:

  • je geeft juridisch advies op tactisch/strategisch niveau over vastgoed en grondbeleid en overige privaatrechtelijke zaken (bijv. aansprakelijkheid en aanbestedingen);

  • je participeert in projecten voor de inbreng van juridische vastgoed- en grondbeleidexpertise;

·       je stelt verschillende typen contracten op het gebied van vastgoed en contracten op die nodig zijn om te komen tot gebiedsontwikkeling (bijvoorbeeld PPS-contracten, anterieure overeenkomsten, maar ook contracten voor de meer gecompliceerde vastgoedtransacties zowel op het vlak van verwerving als uitgifte);

·       je toetst overeenkomsten, besluiten en notariële akten op het gebied van aankoop, verkoop, erfpacht, gebruik en huur van onroerend goed.

 

Het team

Je komt te werken binnen het aandachtsgebied Bedrijfsvoering. De medewerkers van Bedrijfsvoering zorgen ervoor dat de rest van de organisatie optimaal kan functioneren. Als jurist werk je samen met 7 andere collega’s in het team Juridisch advies en adviseer je, samen met een collega privaatjurist, de organisatie over privaatrechtelijke aangelegenheden.

 

Wat krijg je terug?

Gemeente Waddinxveen staat voor elkaar vertrouwen geven, verbinden met elkaar, flexibel zijn, verantwoordelijkheid nemen en resultaatgericht werken. We bieden een plezierige werkomgeving waar je voldoende mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen.

 Met jouw functie lever je een waardevolle bijdrage aan onze gemeente. Daar zetten wij graag uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover. Wat je in elk geval van ons krijgt:

Wat breng je mee?

Je bent zelfstandig en initiatiefrijk. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgerichte mindset krijg jij zaken voor elkaar. Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden om anderen zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren. Je hebt hierbij oog voor de omgeving en je bent in staat om over je eigen vakgebied heen te kijken.

 En verder:

·       heb je bij voorkeur een afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht, (uitgebreide) kennis van privaatrecht

·       heb je ervaring met het adviseren over juridische vraagstukken, bij voorkeur binnen een gemeente.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten