Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior implementatiemanager inkoop (zzp)

Geplaatst 11 apr. 2024
Project ID: YIS 9155133
Plaats
Gouda
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 1 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 apr. 2024 12:00

Startdatum voorkeur: zsm

Duur opdracht: 6 maanden met optie tot verlenging

Gesprekken; week van 22 april

Aantal uren per week: gemiddeld 16 uur per week

Schaal 11 gemeente CAO

Indien je mag starten, wordt er een Pre employment screening uitgevoerd. De kosten hiervan (exclusief de kosten voor de VOG) bedragen € 20,57 incl btw. en worden niet door Yacht vergoed.


Gemeente Gouda

We zoeken een Ervaren Implementatiemanager Inkoop Sociaal Domein voor gemiddeld 16 uur per week. De regio Midden-Holland bereidt zich momenteel voor op nieuwe contracten voor jeugdhulp en Wmo, die per 1 januari 2025 ingaan. Deze nieuwe contracten zijn nodig om ook in de toekomst de hulp en ondersteuning aan inwoners van onze regio beschikbaar en betaalbaar te houden. De inkoop gaat stapsgewijs en wordt vormgegeven door een regionaal projectteam. Voor de concrete implementatie van de nieuwe contracten zoeken we een implementatiemanager.

 

Wat ga je doen?

Als Implementatiemanager ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de volgende werkzaamheden en opleveren van de deelresultaten:

1. Implementatie Inkoop in de back-offices van de 5 deelnemende gemeenten: Verantwoordelijk voor de regionale coördinatie van de implementatie van administratie (back-office). Denk aan de correcte implementatie van het administratieprotocol en het verwerken van het PDC (product en diensten catalogus) in de lokale administraties van de gemeenten.

2. Implementatie inkoop in Contractmanagement, Contractbeheer en informatievoorziening: Zorgen dat de contractmanagers en contrabeheerders van de regio de overeenkomsten van de nieuwe inkoop implementeren in het managen en beheer van de overeenkomsten. Denk hierbij aan het verzorgen van communicatie met de nieuwe contracteerde aanbieders, het verwerken van de nieuwe producten in het PDC, archiveren van de nieuwe overeenkomsten en het inrichten van het contractmanagementsysteem.

3. Ondersteunen en inspireren van de verwijzers (oa lokale toegangsteam) bij de implementatie van de inkoop: Ontwikkelen van handreikingen en communicatiemiddelen zodat de consulenten van de lokale toegangen de nieuwe overeenkomsten correct kunnen gebruiken. Hierbij is het van belang dat de diversen toegangen van de gemeenten op een uniforme manier de inkoop implementeren. Het trainen van medewerkers in het volgen van de nieuwe werkwijze is hierbij van belang.

4. Communicatie resultaten van de inkoop: Coördineren van en/of het leveren van content voor de uitvoering van de interne en externe communicatie gerelateerd aan de nieuwe overeenkomsten. De communicatie is gericht aan inwoners, samenwerkingspartners en medewerkers van de gemeenten. 


Wat heb jij in huis?

·      HBO/Academisch werk – en denkniveau;

·      Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van tactische en operationele inkoopprocessen, uitvoering van de Jeugdwet en Wmo;  

·      Kennis van wet- en regelgeving Jeugdwet en Wmo;

·      Goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling;

·      Je bent een echte verbinder van interne en externe stakeholders en denkt in mogelijkheden en oplossingen;

·      Je weet prioriteiten te stellen en daarin collega’s mee te nemen en daarover te communiceren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten