Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior casemanager WABO (zzp)

Geplaatst 16 apr. 2024
Project ID: YIS 9155509
Plaats
Hoornaar, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 16 okt. 2024
Tarief
75 - 88 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 apr. 2024 10:00
  • Z.s.m. starten, opdracht voor 6 maanden

  • 36 uur per week

  • Schaal 10, tarief max. € 88,00

  • 5 jaar werkervaring op het gebied van bouw- en woningtoezicht én ABW1 diploma is een harde eis


Je behandelt omgevingsaanvragen. Vaak geef je vooraf informatie aan inwoners over mogelijkheden, passen bij de nieuwe Omgevingswet. Het is leuk om mensen te adviseren en hen uit te leggen waarom iets wel of niet kan. Je maakt gemakkelijk verbinding en je communicatiestijl is helder en toegankelijk. In Molenlanden vind je veel verschillende bouwwerken. Aanvragen toets je dus ook aan verschillende regelgeving en beleid. Dat is heel afwisselend werk. Ondanks je duidelijke voorlichting, krijg je vergunningsaanvragen binnen die je niet kunt goedkeuren. Je motivatie voor toekenning of afwijzing is voor iedereen te begrijpen. Vaak geef je alternatieven aan. Nieuwe kansen. En daar maak je mensen blij mee. Je kunt prima zelfstandig werken, maar werkt net zo makkelijk in een dynamisch team, waarbij je proactief meedenkt en werkt.

Je behandelt aanvragen voor omgevingsvergunningen. Je vindt het leuk om complexe casussen op te pakken en hierin te schakelen met verschillende partijen, zowel intern als extern. Je maakt gemakkelijk verbinding en je communicatiestijl is helder en toegankelijk. In Molenlanden vind je veel verschillende bouwwerken. Aanvragen toets je dus ook aan verschillende regelgeving en beleid. Dat is heel afwisselend werk. Je legt inwoners uit waarom iets wel of niet kan en denkt mee over de mogelijkheden. Je motivatie voor toekenning of afwijzing is voor iedereen te begrijpen. Vaak geef je alternatieven aan. Nieuwe kansen. En daar maak je mensen blij mee. Je kunt prima zelfstandig werken, maar werkt net zo makkelijk in een dynamisch team, waarbij je proactief meedenkt en werkt.

Waarom Molenlanden? 

Jij neemt graag het voortouw om te bouwen aan een sterk team. Want we zijn in ontwikkeling en je bed is zeker niet gespreid. Vaktechnisch gezien krijg je van alles en nog wat op je bord. Uitdagende, nieuwe projecten. We willen de komende jaren zo’n 800 huizen bouwen. Er gebeurt dus veel op het gebied van wonen. De lijntjes met de organisatie en het bestuur zijn kort. Deuren staan wijd open en mensen luisteren naar elkaar. 


Functie-eisen:

  • Je hebt een Hbo denk- en werkniveau (bijvoorbeeld bouwkunde), minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van bouw- en woningtoezicht (vergunningverlening) en in ieder geval een Abw 1 diploma.

  • Je wilt graag resultaten bereiken en hebt een flexibele manier van (procesmatig) werken en denken. Mensen ervaren jou als een professionele en energieke gesprekspartner. Je hebt een goed inlevingsvermogen en denkt in mogelijkheden en kansen.

  • Je communicatiestijl is duidelijk en je onderbouwt je adviezen goed. Dat je ook wel eens een teleurstellende boodschap moet brengen, hoort bij het vak. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten