Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior beleidsmedewerker ruimtelijke ordening (zzp)

Geplaatst 12 apr. 2024
Project ID: YIS 9155217
Plaats
Bovenkarspel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
82 - 93.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 24 apr. 2024 14:00
  • €89,- / 92,- (All in);

  • 32 - 36 uur p/w;

  • Startdatum z.s.m.;

  • Niveau senior;

  • Opdracht tot 31-12-2024 (met eventuele verlenging);

  • Graag motivatie, beschikbaarheid opnemen in het CV (geen overige informatie zoals; uurtarief of bedrijfspresentatie);

  • Eventuele vakantieplannen graag opnemen in het voorstel;

  • Thuiswerken 50/50.

SED Organisatie

Standplaats: BOVENKARSPEL



Als senior beleidsmedewerker ruimtelijke ordening bestaat je werk uit het adviseren en werken aan ruimtelijke plannen. Daarnaast beoordeel je de nog lopende bestemmingplannen en ruimtelijke onderbouwingen. Je gaat voor de diverse woningbouwprojecten aan de slag met TAM IMRO procedures en voor de kleinere ontwikkelingen met de BOPA’s. Je werk aan de ingewikkeldere principeverzoeken Tot slot kun je onderdeel uitmaken van projectteams woningbouw. Je vervult daarin de rol van een ruimtelijke ordeningsexpert die de projectleider ondersteunt. 

Specifiek onderdeel van je werk is het op het gebied van Ruimtelijke Ordening ondersteunen van de 3 gemeenten in het opvangen van ontheemden. Aan de opvang van ontheemden werken diverse projectleiders. Jij adviseert hen over de mogelijkheden in het Omgevingsplan en de te volgen procedures om een opvang te realiseren. 

Medewerker heeft een van de volgende opleiding gevolgd of een relevante opleiding vergelijkbaar met hierna genoemde: Planologie; sociale geografie; Urban and regional planning; HBO ruimtelijke ordening; Omgevingsrecht.

Competenties: Zelfstandig; oplossingsgericht; pragmatisch; creatief en neemt initiatief. 

Ervaring is vereist. Minimaal 3 jaar bij voorkeur >5 jaar. 

De belangrijkste vaardigheid is communicatief. Je bent uitstekend bereikbaar en benaderbaar via telefoon, mail en fysiek wanneer je op kantoor werkt. Lukt het even niet om bereikbaar te zijn reageer je binnen 2 werkdagen terug. 

Wij werken hybride wat betekent dat je 50% op kantoor in Hoogkarspel mag zijn en 50% thuiswerkt (of elders). Het is mogelijk in overleg maatwerkafspraken te maken. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten