Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior beleidsmedewerker participatiewet (zzp)

Geplaatst 2 feb. 2023
Project ID: YIS 9127775
Plaats
Best, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 6 feb. 2023
Einde: 30 apr. 2023
Tarief
Onbekend

Startdatum: z.s.m

Einddatum: 30-4-2023

Mogelijkheid tot verlenging:  ja

Uren: 32 uur per week

Functieschaal: 11 senior

Tarief: passend bij kennis en werkervaring

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Wat worden je taken?

Je komt te werken bij de afdeling Regie en Ontwikkeling. Als afdeling zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (strategische) projecten en beleid voor sociale, economische, maatschappelijke en ruimtelijke vraagstukken. De afdeling bestaat uit twee teams, team Ruimte en team Maatschappij.


Wij zoeken versterking voor het team Maatschappij.


Jouw taken:

·        Je bent voor de wethouder met dit onderwerp in zijn/ haar portefeuille (de portefeuillehouder), manager en collega’s het eerste aanspreekpunt op dit deelterrein.

·        Je signaleert ontwikkelingen en initieert, regisseert en ontwikkelt visie, beleid en uitvoeringsplannen op diverse beleidsterreinen en met name het Sociaal Domein. Je doet dit samen met collega’s en organisaties die dit beleid uitvoeren.

·        Je bent adviseur voor de portefeuillehouder en voor het gehele college ten aanzien van specifieke aangelegenheden op het vakgebied in relatie tot andere (beleids)terreinen.

·        Je bent contactpersoon en opdrachtgever voor interne en externe partijen die diensten voor de gemeente uitvoeren en je onderhandelt over de inhoud en randvoorwaarden van de opdrachten die hieruit voortvloeien.

·         Je werkt samen en voert overleg met collega’s, diverse organisaties, belanghebbenden en inwoners waarbij alle vormen van participatie aan de orde kunnen zijn.

·         Je draagt zorg voor de budget- en kredietbewaking voor de toegewezen budgetten.

 

Wie zoeken we?

We zoeken dan ook een enthousiaste, professionele collega met:

·        WO werk- en denkniveau en zeer ruime aanvullende kennis en ervaring op het vakgebied Jeugd.

·        Ervaring en affiniteit met en gevoel voor politiek/bestuurlijke aangelegenheden bij de overheid.

·        De juiste competenties om vanuit netwerkleiderschap goed te kunnen samenwerken met collega’s en externe partijen in relatie tot het sociale domein.

·        Kennis van en affiniteit met projectmatig werken.

·        Ervaring met het ontwikkelen van beleid, waarbij zowel affiniteit met en belangen van de doelgroep en de mogelijkheden die de gemeente heeft bij het uitvoeren van het beleid, zorgvuldig op elkaar afgestemd worden.

·        Daarnaast heb je een klant- en resultaatgerichte houding; je vindt samenwerking vanzelfsprekend.

·        Je bent innovatief, proactief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Waar mag jij op rekenen?

Onze organisatie en zeker deze vakgroep is volop in beweging. Verwacht geen gespreid bedje, maar een uitdagende functie!

Onze organisatie kent flexibele werktijden, de communicatielijnen zijn kort en we stimuleren persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten