Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Senior Beleidsadviseur wind

Geplaatst 29 okt. 2021
Project ID: YIS 9103504
Plaats
Barendrecht
Uren
18 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 18 nov. 2021
Einde: 1 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 4-11 12:00

 

 “Opdrachtnemer spant zich de komende tijd in om op projectmatige wijze de windenergieprojecten in Barendrecht (2 locaties: Vaanplein en BT Oost) haalbaar te krijgen (markttechnisch / planologisch / qua maatschappelijk draagvlak) en de onderdelen communicatie en participatie van deze trajecten op ordentelijke wijze te begeleiden”.

“Daarnaast spant diegene zich de komende periode in ten behoeve van: coordinerende rol rondom duurzame energie en de subthema’s die hieronder vallen: opwek, opslag, warmte en energie besparen.

 

Overig:

·      Kandidaten die eerder worden aangeboden, worden (mogelijk) eerder beoordeeld en uitgenodigd voor een kennismaking.

 

Praktisch

Startdatum (gewenst)?  18 nov 2021 

Startdatum (uiterlijk)? 1 dec 2021 

Einddatum? 1 dec 2022

Optie tot verlenging? ja 

Min/max aantal uur per week? 16-20 

Vaste werkdagen gewenst / vereist? nee 

Mogelijkheid tot thuiswerken? ja

 

Tariefstelling

 

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 2 jaar als beleidsadviseur met bij voorkeur wind of andere duurzame energie ervaring

 

Vacature

Must haves (knockouts)? Bestuurlijke ervaring en bestuurlijke sensitiviteit op dossier wind en duurzame energie in de breedte. Daarnaast ervaring met ruimtelijke ordening.

 

Pre's? ervaring met windprojecten. Daarnaast wenselijk dat iemand in elk geval werkzaam is of is geweest in de renewable energies zodat de aanpassingsperiode minder lang is.

 

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten