Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior beleidsadviseur participatiewet (zzp)

Geplaatst 22 mei 2023
Project ID: YIS 9133742
Plaats
Ouderkerk aan de Amstel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 3 jul. 2023
Einde: 30 sep. 2023
Tarief
0 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 jun. 2023 14:00

Start en einddatum: per zsm voor 3 maanden of langer.

Optie tot verlenging: ja

Functieschaal: 11, Max. 85 Euro per uur

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Gemeente Ouder-Amstel zoekt een nieuwe collega die floreert in een kleine, dynamische en ambitieuze organisatie met grote opgaven. Kom jij als Beleidsmedewerker Participatiewet ons ambitieuze beleidsteam versterken?  In deze opdracht ondersteun je samen met je collega’s het college van B&W en de gemeenteraad bij het ontwikkelen, volgen en evalueren van beleid binnen het Sociaal Domein. Je houdt je in bezig met vraagstukken op het beleidsterrein participatiewet.

Naast je rol bij het opstellen van beleid treed je op als projectleider en opdrachtgever van externe partijen. Ook ben je voor Ouder-Amstel de spil in (boven-)regionale samenwerking. Je vertaalt landelijke en regionale ontwikkelingen naar lokaal beleid en adviseert de wethouder hierin. Je doet dit in nauwe samenwerking met collega’s uit andere gemeenten waar Ouder-Amstel mee samenwerkt.

De gemeente Ouder-Amstel is ambitieus. We gaan de komende jaren een stevige groei doormaken door de ontwikkeling van nieuwe woonwijken, waaraan jij samen met je collega’s een belangrijke bijdrage levert. Om daarin succesvol te zijn neem je initiatief, heb je een (domein)overstijgende blik waardoor je moeiteloos aanvoelt welke samenwerkingen nodig zijn. Die samenwerking vind je overigens gemakkelijk: in Ouder-Amstel werk je samen met onwijs leuke collega’s die voor elkaar klaar staan en kwaliteit en plezier hand in hand laten gaan. Het beleidsteam maakt onderdeel uit van de afdeling Samenlevingszaken.


Functie-eisen:

  • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol

  • uitstekende communicatieve vaardigheden

  • resultaatgericht

  • goed kunnen opereren in een bestuurlijk krachtenveld

  • snel schakelen

  • kwaliteit leveren onder druk

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten