Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior adviseur mobiliteit (zzp)

Geplaatst 8 aug. 2023
Project ID: YIS 9137943
Plaats
Capelle aan den IJssel
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 4 sep. 2023
Einde: 6 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 aug. 2023 14:00

Startdatum: 04-09-2023

Einddatum: 06-09-2024

Duur: 12 maanden

Uren per week: 36Jouw rol :

Als senior beleidsadviseur mobiliteit ben jij het eerste aanspraakpunt voor bestuur en management als het gaat om verschillende onderdelen binnen mobiliteit. Je bent gedreven, nieuwsgierig en hebt een positief kritische houding. Je durft beslissingen te nemen maar kan die ook onderbouwen. Je bent een goede sparringspartner voor collega’s en het bestuur. Op het ene moment overleg je met collega’s binnen de regio over verkeerszaken, het andere moment adviseer je binnen een gebiedsontwikkeling en het volgende moment werk je aan beleid. Het werkveld is breed en dat vraagt een brede interesse, goed strategisch kunnen nadenken en schakelen van niveau.

De senior beleidsadvisieur Mobiliteit waar wij naar op zoek zijn, staat stevig in zijn schoenen en heeft ruime ervaring op het gebied van mobiliteit. Jij ziet kansen en weet deze te benutten, kan vanuit een brede basiskennis mensen meenemen in oplossingen en kan mensen door jouw mening en houding overtuigen. Je hebt een goed gevoel voor politiek bestuurlijke zaken en weet wanneer je moet opschalen. Samenwerken is voor jou logisch en je werkt samen met interne collega’s in de regio, met bedrijven en bewoners. Vanuit jouw ervaring ben je een goede sparringpartner voor andere collega’s in het team en ben je vraagbaak voor startende verkeerskundigen. Doordat jij jouw werk goed weet te organiseren, behoud je altijd het overzicht. Je daarnaast hebt oogt voor landelijke ontwikkelingen en nieuwe slimme mobiliteitsconcepten.Je houdt je bezig met:


⦁   Opstellen van beleid binnen ons programma mobiliteit; 

⦁   Verantwoordelijk voor één van de beleidsvelden binnen mobiliteit;

⦁   Adviseren binnen gebiedsontwikkelingen;

⦁   Trekt projecten op het gebied van mobiliteit;

⦁   Gesprekspartner binnen de regio

⦁   Het in begrijpelijke taal meenemen van bewoners en bestuurders in de plannen.Jouw team:


Binnen de afdeling Stadsontwikkeling ben je werkzaam binnen de unit Ruimtelijke Ontwikkeling in het team Mobiliteit. Dit team bestaat uit circa 10 medewerkers die werken aan de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en toegankelijkheid van onze stad. Het team werkt nauw samen met collega’s van projecten, ruimtelijke ordening, stedenbouw, stadsbeheer en externen zoals hulpdiensten, de provincie, MRDH en het Rijk.Wij denken dat jij met de volgende kwaliteiten goed invulling kunt geven aan deze functie:

⦁   Een afgeronde hbo-/wo opleiding, bij voorkeur in de richting van verkeerskundige.

⦁   Je bent al een aantal jaar werkzaam als (senior) beleidsadviseur op het gebied van mobiliteit.

⦁   Met het opstellen van beleidsnota’s en het aansturen van adviesbureaus heb jij al ervaring. Maar ook met het aansturen van strategische projecten.

⦁   Jij gaat goed om met een hoge werkdruk en je weet hierin de juiste prioriteiten te stellen. Ook heb je een helikopterview en het vermogen om in een dynamische en spanningsvolle omgeving de juiste keuzes te maken en richting te geven.

⦁   Verder ben je een verbinder in hart en nieren, kun je goed netwerken en je werkt met passie en plezier aan de ambities van de stad.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten