Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance secretaris bezwaarschriftencommissie / juridisch medewerker (zzp)

Posted Jul 15, 2022
Project ID: YIS 9117975
Location
Deurne , Noord-Brabant
Duration
4 maanden
(Aug 1, 2022 - Dec 1, 2022)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 22, 2022 12:00 PM

Start: 1-8-2022

Eind: 1-12-2022

Uren: 24

Schaal: 8

 

De organisatie

Je komt in een organisatie te werken die volop in beweging is en waar je grote slagen kan maken. Gemeente Deurne heeft een duidelijke koers uitgestippeld voor de komende jaren. Al enige tijd trekt de economie aan. De aantrekkende economie leidt tot meer ruimtelijke ontwikkelingen. De gemeente krijgt meer vragen van inwoners en ondernemers. Er zijn substantieel meer initiatieven, plannen en projecten. Om deze ambities na te streven en waar te maken, is groei van de organisatie van groot belang. We zijn daarom op zoek naar jou!

 

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen, veel vrijheid in je werk, ruimte voor eigen initiatieven en werkplezier. Als jij op je best bent, zijn wij dat ook!

 

Wat ga je doen?

Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het secretariaat van de externe bezwaarschriftcommissie. Dat wil zeggen het plannen, uitnodigen, bijwonen en maken van een verslag van de hoorzittingen en het opstellen van het advies in afstemming met de leden van de bezwaarschriftencommissie.

 

Verder hoort ook de coördinatie van ingediende klachten in de zin van de Awb tot je werkzaamheden. Daarnaast word je ingezet voor voorkomende juridische werkzaamheden, bijvoorbeeld de verwerking van verordeningen en beleidsregels. 

 

 

Wie zoeken we?

·       je hebt een HBO werk- en denkniveau gebaseerd op een juridische opleiding (b.v. HBO-rechten);

·       je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een overheidsorganisatie;

.       je kunt zowel mondeling als schriftelijk helder en duidelijk communiceren;

·       je hebt inzicht en gevoel voor politieke, bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen;       

·       door een creatieve, resultaatgerichte, flexibele en klantgerichte instelling draag je bij aan de professionele uitstraling van het cluster. 

 

Similar projects

+ Search all projects