Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance secretariële administratieve ondersteuning (zzp)

Geplaatst 19 mrt. 2022
Project ID: YIS 9111484
Plaats
Gouda
Uren
16 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 4 apr. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum voorkeur: 4 april 2022

Duur opdracht: tm december 2022

Aantal uren per week: 16 uur per week, 4x4 uur

Schaal: 6/7 (gemeente cao)

Thuiswerken mogelijk na inwerkperiode.

 

In de regio Midden-Holland werken we toe naar een regionale werkorganisatie sociaal domein, vanuit de gemeente Gouda. Voor vijf gemeenten zorgen we de juiste en goede zorg hebben ingekocht bij zorgaanbieders voor zowel jeugd als Wmo. Daarbij sturen we op de transformatie en werken we samen met de samenwerkingsverbanden passend onderwijs, gecertificeerde instellingen, Zorg- en Veiligheidshuis en nog vele anderen. Met elkaar zorgen we dat onze inwoners kwalitatief goede zorg kunnen krijgen tegen een betaalbare prijs. 

 

Hoe de nieuwe werkorganisatie er precies uit gaat zien, wordt het komend half jaar verkend door een kwartiermaker. In deze opstartfase zoeken we secretariële ondersteuning. 

 

Inhoud van de functie

Het zelfstandig verrichten van werkzaamheden op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied ter ondersteuning en begeleiding van de werkzaamheden van het afdelingshoofd, projectleiders en de medewerkers van de afdeling, zodat deze hun werkzaamheden efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.

 

Wat ga je doen?

•   Je doet het agendabeheer van de kwartiermaker en stemt dit wekelijks af. 

•   Voor het team (ca 18 mensen) plan je afspraken op verzoek in: het gaat om afspraken binnen de afdeling, maar ook met collega’s uit de vijf regiogemeenten. Daarvoor verken je opties en zorgt dat zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn. Een vriendelijke en daadkrachtige houding zijn cruciaal. 

•   Je signaleert hierbij knelpunten en stelt pro-actief oplossingen voor. 

•   Bij het organiseren van vergaderingen zorg je voor reserveringen in zalen, aanmelding van bezoekers, juiste zoomcodes en instellingen en zorgt dat de hybride vergaderingen goed georganiseerd zijn. 

•   Bij grote overleggen help jij bij het organiseren ter plekke of het ontvangen van bezoek. 

•   We werken met name met de programma’s Outlook, office en zoom.

•   Afhankelijk van functioneren kunnen aanvullende werkzaamheden worden toegevoegd. 

 

Wat breng je mee?

  •  Een vriendelijke en klantgerichte instelling.
  • Je bent flexibel, stressbestendig en gericht op samenwerken.
  • Je kan goed plannen en organiseren. 
  • Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht.
  • Je kunt omgaan met vertrouwelijkheid van afspraken.

 

Functie eisen: 

Voor deze functie zoeken wij een junior kandidaat, eventueel een trainee. Iemand die ervaring op wil doen binnen de gemeente en misschien nog bezig is met een studie.

Een vlot persoon die organisatorisch sterk is. Zaken snel oppakt en goed zelfstandig kan werken. Thuiswerken is geen enkel probleem na de inwerkperiode. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten