Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Regisseur/planbegeleider Ruimtelijke Ordening (zzp)

Geplaatst 14 jan. 2022
Project ID: YIS 9107791
Plaats
Budel
Uren
24 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 24 jan. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 20-01 13:00 (herhaalde oproep)

Schaal 11

16-36 uur per week

start: zsm

einddatum voorlopig 31-12-2022

richtlijntarief: € 90-95. Het is toegestaan te bieden met een hoger tarief, mits dat in lijn is met de kwaliteit van je CV.

 

Als regisseur ruimtelijke ordening begeleid je projecten van plan tot uitvoering. Je hebt ervaring met het begeleiden van ruimtelijke procedures waardoor de rol als regisseur jou goed past. Complexe ruimtelijke initiatieven worden behandeld in de Regiekamer, waarbij een integrale afweging wordt gemaakt over haalbaarheid van het plan. Als regisseur ruimtelijke ordening begeleid je het afgewogen plan tot en met de uitvoering. Je begeleidt de initiatiefnemers met plannen in zowel de kernen als het buitengebied, tijdens de bestemmingsplanprocedure. Je toetst samen met collega’s de plannen en je bereidt alle daarbij behorende besluitvorming voor. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s, inwoners, ondernemers, ontwikkelende partijen, overheden en bestuurders. Je bent pro-actief, kunt goed plannen en organiseren en bestuurders werken graag met je samen.

 

Jouw kwaliteiten en achtergrond

  • een afgeronde Hbo of Wo opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening of aanverwante;
  • bij voorkeur enkele jaren werkervaring in het werkveld ruimtelijke ordening;
  • Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de ruimtelijke ordening;
  • klantgericht en communicatief vaardig;
  • een enthousiaste aanpakker en met jouw positieve energie interesseer en betrek je mensen;
  • ondernemend en resultaatgericht waarbij je durft te kiezen voor andere oplossingen;

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten