Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance regisseur gebiedsprogramma Nationaal Park Nieuw Land (zzp)

Geplaatst 17 jan. 2024
Project ID: YIS 9148146
Plaats
Lelystad, Hybride
Uren
12 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 17 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 jan. 2024 12:00

Startdatum: februari

Einddatum: eind 2024

Aantal uren week: 12 uur

Inschaling: 11 (gemeente cao)

Sollicitatiegesprekken: 30 januari tussen 09:00 - 12:00

Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever. (BYOD)

Indexeren gedurende de gehele opdracht niet mogelijk


Tijdelijke opdracht Regisseur gebiedsprogramma Nationaal Park Nieuw Land


Als hoofdstad van de nieuwe natuur, is het Nationaal Park Nieuw Land één van onze unieke selling points: het park ligt voor bijna 90% binnen de gemeente Lelystad. Het nationaal park is nog maar 5 jaar oud en als gemeente Lelystad hebben we grootse plannen om het verder te helpen groeien en ontwikkelen. Er lopen al tal van projecten die we samen uitvoeren met één of meerdere partners (zoals Staatsbosbeheer etc).


Wat ga jij doen als regisseur gebiedsprogramma Nationaal Park Nieuw Land?

Als regisseur zal je verantwoordelijk zijn voor de selectie en aanstelling van een extern bureau om het gebiedsprogramma op te stellen en uit te werken en het bijbehorende proces begeleiden. Dit gebiedsprogramma dient opgesteld te worden met partners van het Nationaal Park Nieuw Land, ondernemers en inwoners. Er is een integraal gebiedsprogramma nodig waarin Lelystad bepaalt op welke manier zij, samen met de gebiedspartners, inzet op de ontwikkeling van de deelgebieden binnen Nationaal Park Nieuw Land Lelystadse zijde. Hierin speelt de balans tussen de versterking van de ecologische waarde en het toegankelijk en aantrekkelijk maken voor inwoners en bezoekers van buiten de stad een grote rol.


Onderdeel van het gebiedsprogramma is ook een communicatie- en participatieplan en een

uitvoeringsplan waarin de verschillende projecten worden benoemd (inclusief inzet en bijdrage van partners).

De opdracht is afgerond als bovenstaand is opgeleverd. De bestuurlijke besluitvorming die hiervoor nodig is valt binnen de opdracht.


Waar ga je dit doen?

Samen zorgen we dat Lelystad een nog mooiere plek voor inwoners, ondernemers en bezoekers wordt. Hiervoor werken we aan een groene en gezonde stad. Met ruimte voor ontspanning en recreatie in onze mooie natuurgebieden.

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te werken bij gemeente Lelystad? Dat begrijpen we en daarom vertellen we het je graag: samenwerken vinden we belangrijk. Dat doen we veel en met respect voor elkaar. Verder combineren we vrijheid met verantwoordelijkheid. In de praktijk betekent dit dat jij veel ruimte hebt om je opdracht uit te voeren zoals jij wilt.


Wat je meebrengt?

In jouw werk ben jij een verbinder met een voorlopersmentaliteit die zich makkelijk beweegt tussen verschillende werkvelden. Je bent in staat om onafhankelijk aan te jagen en beschik je over een grote mate van zelfstandigheid. Verder zijn we vooral benieuwd naar wie je bent en welke talenten jij meebrengt. Voor deze opdracht beschik je sowieso over:


 HBO/ WO werk- en denkniveau,

 Minimaal 5 jaar relevante werkervaring,

 Kennis van het regionale speelveld,

 Ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke omgeving, bij voorkeur in een gemeentelijke organisatie,

 Kennis en kunde om een externe partij te begeleiden naar het gewenste eindresultaat,

 Ervaring met programmatisch werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten