Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance recruitment consultant (ZZP)

Geplaatst 24 nov. 2021
Project ID: YIS 9105040
Plaats
Boxtel
Uren
28 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 29 nov. 2021
Einde: 31 mrt. 2022
Tarief
60 - 70 €/uur

Sollicitatie deadline: 29-11 12:00

start: z.s.m.

einddatum: 31-3-2022

uren: 28-32 uur

Schaal 10 is toegestaan te bieden met een hoger tarief, mits dat in lijn is met de kwaliteit van het CV.

 

MijnGemeenteDichtbij staat voor de mooie uitdaging om op korte termijn ca. 16 medewerkers (11 fte) te werven en selecteren. Deze functies worden breed in de organisatie ingezet; van het sociaal- tot het ruimtelijk domein en ook binnen bedrijfsvoering en het contactcentrum. De functies zijn breed ingeschaald, variërend van schaal 5 tot en met schaal 11.

 

MijnGemeenteDichtbij is op zoek naar een hands-on recruiter die zelf de handen uit de mouwen steekt. De recruiter richt een wervingscampagne in en heeft ook een operationele rol bij de selectie van de kandidaten. Steeds in samenspraak met HR en met de vacaturehouders (de teammanagers). De recruiter is werkzaam in team HR en krijgt ondersteuning van ons HR servicepunt.

 

  • een afgeronde hbo;
  • minimaal 1 jaar werkervaring als (corporate) recruiter;
  • werkervaring in professionele zakelijk dienstverlening is een pre;
  • je bent energiek en organisatie sensitief;
  • kritische gesprekspartner en een klantgerichte adviseur;
  • je bent een volwaardig gesprekspartner voor het management, begrijpt wat er speelt in de organisatie en de uitdagingen die daarbij horen;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten