Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance rechtmatigheidscoach (zzp)

Posted Jun 23, 2022
Project ID: YIS 9116687
Location
Venray , Limburg
Duration
4 months
(Jul 8, 2022 - Nov 1, 2022)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
57 - 67 €/hr
Application Deadline: Jun 30, 2022 2:00 PM

Startdatum: zo snel mogelijk

Einddatum: 31-10-2022, opdracht is voor minimaal 4 maanden, maar kan verlengd worden tot 1 jaar.

Aantal uur: 36 uur (minder uren in overleg mogelijk) 

Uurtarief: €57 - €67

Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.

 

 

Weet jij alle ins & outs van de participatiewet en doelmatigheid? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou bij Gemeente Venray!

 

Als rechtmatigheidscoach ben je onderdeel van het subteam participatie en werk. 

Hiermee sluiten we aan bij de kadernota Sociaal Domein, waarin de beweging is beschreven van vangnet naar het versterken van een sociaal krachtige naaste omgeving. 

Dit vraagt om een integrale toegang van de dienstverlening aan onze inwoners en om een integrale benadering van de klant. Met oog voor de sociale context en het bevorderen van zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

 

Het team is nog volop in ontwikkeling om de samenwerking tussen participatie en werk verder te integreren en om nieuwe taken zoals de energietoeslag en onze taken bij de opvang van Oekraïners uit te voeren.

 

Wat je gaat doen

Jouw functie is veelzijdig. Als rechtmatigheidscoach ben je verantwoordelijk voor

·      De beoordeling en afhandeling van alle aanvragen in het kader van de Participatiewet;

·      Je houdt je bezig met aanvragen Levensonderhoud, Bijzondere bijstand, Individuele inkomenstoeslag, Individuele studietoeslag en Tegemoetkoming eigen risico zorgverzekering;

·      Daarnaast voer je intakegesprekken en zit je op toerbeurt met je collega’s aan de zogenaamde ‘intaketelefoon’;

·      Je ‘onderhoud’ de uitkeringen, doet hercontroles en indien nodig boete- en fraudeonderzoeken in samenwerking met de sociaal rechercheur

 

 

Wie jij bent

·      Net als de rest van het team ben jij een fijne collega die zich inzet om de participatiewet correct uit te voeren.

·      Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Rechtmatigheidscoach en relevante kennis van de participatiewet, Algemene Wet Bestuursrecht en overige relevante regelgeving.

·      Je hebt HBO werk- en denkniveau en kunt de beschreven werkzaamheden uitvoeren.

·      Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, beslissingen te nemen en creatieve oplossingen te bedenken.

·      Je staat stevig in je schoenen en weet mensen met jouw communicatieve vaardigheden te enthousiasmeren voor je ideeën.

·      Andere belangrijke competenties waarin jij jezelf herkent zijn: flexibel, communicatief vaardig, klantgericht en resultaatgericht.

·      Je hebt ervaring met Suite voor Sociaal Domein van Centric (voorheen GWS). Als je kennis hebt van Suwinet en Corsa dan is dat mooi meegenomen, maar dit is geen harde eis.

Similar projects

+ Search all projects