Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmedewerker RO (zzp)

Geplaatst 30 jan. 2024
Project ID: YIS 9149002
Plaats
Ouderkerk aan de Amstel
Uren
24 uur/week
Periode
11 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
60 - 82 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 6 feb. 2024 13:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-12-2024

Minimaal 2 jaar werkervaring binnen gemeente! (hier wordt niet van afgeweken)

Tarief: €60 - €76



Over Gebiedsontwikkeling binnen Ouder-Amstel:

De gemeente heeft een mooie toekomst met enerzijds grote nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen zoals Werkstad Over-Amstel, Entrada en De Nieuwe Kern (www.denieuwekern.nl en www.werkstadoveramstel.nl) en anderzijds de bestaande dorpen Duivendrecht en Ouderkerk a/d Amstel waarin volop vernieuwing plaatsvindt met behoud van het originele karakter en schaal.

In onze gebiedsontwikkeling gaat het om in totaal circa 9.000 nieuwe woningen, 450.000 m2 aan werken en voorzieningen en om alles wat nodig is voor de toekomstige situatie waarin Ouder-Amstel circa 30.000 inwoners zal tellen.

Ons inwonertal zal dus meer dan verdubbelen in de komende 15 jaar. Dit maakt het ook een grote uitdaging om het karakter en de schaal van onze nu bestaande situatie te behouden en te blijven vernieuwen op een daarbij passende manier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de complexe opgave om op termijn in het hart van Duivendrecht het winkelcentrum en/of de sporthal te gaan verbeteren of aan het bouwen van woningen naast en het realiseren van nieuwe functies in de Urbanuskerk in het hart van het beschermd dorpsgezicht van Ouderkerk.

Je plek in de organisatie

Je komt te werken in een platte en informele organisatie. Wij werken in een klein en hecht team waarbij je dicht bij het bestuur staat. Dit laatste maakt dat onze mensen een grote verantwoordelijkheid hebben over een breed scala van hun vakgebied.

Je werkzaamheden en profiel:

Je bent iemand die de overzicht kan houden en weet hoe het ruimtelijke en bestuurlijke proces werkt.

Je past binnen een kleine, flexibele organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en praktische zaken oppakt waar dat nodig is.

Je belangrijkste taken zijn:

 je biedt praktische en administratieve ondersteuning aan de senior projectleider(s);

 je bent het aanspreekpunt voor de projectgerelateerde werkzaamheden en bent in staat om het overzicht te houden en in te schatten wanneer afstemming met de senior projectleider(s) nodig is;

 je draagt zorg voor het nakomen van de gemaakte afspraken en deadlines;

 je verricht waar mogelijk zelfstandig deeltaken en draagt zorg voor het nakomen van afspraken en deadlines;

 je stelt projectdocumenten op in afstemming met de senior projectleider(s).


Je beschikt over het volgende profiel:

 je past binnen een kleine, flexibele organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en praktische zaken oppakt waar dat nodig is;

 je hebt Hbo werk- en denk niveau;

 je hebt affiniteit met ruimtelijke projecten en gebiedsontwikkeling;

 je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten