Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmedewerker GALA / IZA (zzp)

Geplaatst 15 jul. 2024
Project ID: YIS 9162104
Plaats
Lisse
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
73 - 83.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 22 jul. 2024 14:00

Start en einddatum: zsm, in ieder geval tot einde jaar

Aantal uren is 24-28

Optie tot verlenging: ja

Functieschaal: 10A

Graag motivatie (als die er is), beschikbaarheid (vakantieplannen) opnemen in het CV (geen overige informatie zoals; contactpersoon leverancier, uurtarief of bedrijfspresentatie)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Werkorganisatie HLT Samen

Standplaats: Lisse

Max tarief: € 83,50


Het betreft een nieuwe rol binnen HLTsamen, ze zijn nog wat zoekende in de functietitel. De functie is ontstaan omdat er extra hulp nodig is. Zij hebben daarvoor onderstaande taken gespecifieerd. Deze kunnen tijdens de opdracht nog iets afwijken omdat dit afhankelijk is van de recente ontwikkelingen het GALA / IZA.

  • Regio coördinator van de thematafel preventie IZA. Voert regie op de opdrachten voortkomend uit de IZA SPUK vanuit de thematafel preventie (o.a. de ketenaanpakken Kansrijke start, Welzijn op Recept, Gecombineerde Leefstijl Interventie en Kind naar Gezond Gewicht). Stemt af met de lokale projectleiders (HLT) ketenaanpakken.

  • Ondersteuning bestuurs- en adviescommissie publieke gezondheid (BAC PG) Hecht. Het BAC PG adviseert het AB van Hecht. Ophalen van relevante onderwerpen bij de gemeenten in HM voor de agenda van de BAC PG. 4 cycli per jaar.

  • Zorgt voor monitoring, rapportage over en bewaakt budget en voortgang van de lokale plannen van aanpak GALA.

  • Het uitwerken van de nieuwe werkwijze met de nieuwe Initiatieven Proeftuin (NIP). Het borgen van de nieuwe werkwijze binnen HLTsamen en bij de betrokken maatschappelijke partners.

  • Zorgt dat de communicatie richting partners, bestuurders, inwoners en intern betrokkenen over alle GALA ontwikkelingen plaatsvindt


Jij:

  • HBO+

  • Minimaal 3 jaar ervaring in het sociaal domein

  • Kennis van de sociale sector en ervaring met verandermanagement zijn een pluspunt

  • Bekend en ervaring met beleidsterrein gezondheidszorg en IZA

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten