BIZOB

Freelance projectmedewerker functie-optimalisatie (zzp)

Geplaatst 30 mrt. 2024
Project ID: YIS 9154220
Plaats
Heeze, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 8 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 apr. 2024 13:30

Startdatum zsm

Opdracht voor 3 maanden, fulltime, eventueel uitloop naar 4 maanden

Tarief obv schaal 8, medior, richttarief Euro 55, geen KO


Bestuurs-managementsecretaresse optimalisatie Heeze-Leende (3 maanden)

 

Wat ga je doen?

Onze bestuurs-managementsecretariaat is  een belangrijke schakel tussen de interne organisatie, het bestuur, het management, externe organisaties en inwoners.

Voor dit tijdelijke project zoeken we iemand die zich kan buigen over deze functie en hem waar nodig kan optimaliseren. Het is voor ons belangrijk dat de taken die deze medewerkers doet duidelijk is  afgebakend en efficiënt worden uitgevoerd. Aan het einde van het project lever je een helder verslag op van de knelpunten en heb je ook al geholpen met het doorvoeren van noodzakelijke aanpassingen.

 

Wat neem je mee?

-         Een aantal jaar ervaring als ondersteuner/ assistent/ secretaresse voor management en/of teams op mbo+ niveau;

-         Ervaring met werken in een dynamische omgeving;

-         Digitale vaardigheid (bij voorkeur ervaring met o.a. Outlook, Teams en Ibabs);

-         Geen vereiste maar een pre: Ervaring in een politiek/bestuurlijke omgeving.  

 

Wie ben jij?

Je bent een ervaren, assertieve en no-nonsense topondersteuner, die snel kan schakelen en veel werk aan kan zonder overzicht te verliezen. Je communiceert makkelijk en stelt je flexibel en open op, zodat het werk op rolletjes loopt. Je werkt nauwkeurig en denkt proactief mee en vooral vooruit. Door jouw positieve en enthousiaste persoonlijkheid weet je goed de verbinding te leggen met het team en de rest van de organisatie. Je hebt snel zicht op verschillende rollen binnen een organisatie en kan je dan ook vrij bewegen waardoor je snel doorhebt waar mogelijke knelpunten zitten.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten