Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmedewerker energietransitie (zzp)

Geplaatst 30 sep. 2022
Project ID: YIS 9121573
Plaats
Weert, Limburg
Uren
32 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 17 okt. 2022
Einde: 31 okt. 2023
Tarief
60 - 70 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 7 okt. 2022 12:00

Startdatum: 17-10-2022

Einddatum: 31-02-2022

Duur: 32 uur voor 1 jaar met de mogelijkheid tot een verlenging.

Urenomvang: 32 uur/4 dagen per week

Functieschaal: 9

 

De gemeente Weert heeft jou nodig om mede uitvoering te geven aan de energietransitie. 

Een grote opgave waaronder diverse projecten vallen. Een belangrijk project waarmee je o.a. aan de slag gaat is de aanpak energiearmoede. Hiervoor heeft de gemeente Weert, een plan van aanpak opgesteld dat in 2022 en 2023 verder uitgewerkt en uitgevoerd moet worden. De projectmedewerker geeft uitvoering aan de verschillende onderdelen van deze aanpak. 

Hij/zij werkt plannen uit, organiseert en coördineert of voert uit. Denk hierbij aan het opzetten van een witgoedactie (in samenwerking met een externe partner), het werven van energiecoaches, het aanbesteden van een klusbus, het organiseren van personeel voor in de klusbus via Werk.kom, MBO-scholen en plaatselijke MKB bedrijven. Ook het leggen van contacten met scholen in de wijk en het gezamenlijk uitwerken van een scholenproject behoort tot de werkzaamheden. Je zoekt daarbij actief de samenwerking op met bestaande structuren binnen de gemeente zoals de afdeling Welzijn, Zorg en Inkomen, de Voorzieningenwijzer, Algemeen maatschappelijk werk, de Warm Wonen Winkel (infocentrum duurzaamheid) en met externe partijen zoals Wonen Limburg en gemeentes in de regio.

 

Naast de aanpak energiearmoede worden meerdere projecten opgepakt die bijdragen aan de lokale doelstellingen van het energiebeleid.

 

Het team Ruimtelijke Ontwikkeling bestaat uit circa 27 medewerkers die werkzaam zijn op het gebied van economie, energie, mobiliteit, milieu, accountmanagement, klimaat, groen, wonen, ruimtelijke ontwikkeling en grondexploitatie. Binnen het team is er een cluster energietransitie dat momenteel bestaat uit 4 bevlogen adviseurs. Hier ga je intensief mee samenwerken.

 

Jij brengt mee: 

·        Je hebt MBO+/ HBO werk- en denkniveau.

·        Je hebt ervaring als projectmedewerker in een professionele omgeving, bij voorkeur in een maatschappelijk/bestuurlijke omgeving;.

·        Proactief reageren op kansen die zich voordoen en uit eigen beweging kijken hoe deze benut kunnen worden.

·        Je bent daadkrachtig in de uitvoering.

·        Je bent een teamplayer, die graag samenwerkt met verschillende partijen en snel contact maakt.

·        Je bent een organisatietalent

·        Je hebt kennis van aanbesteden

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten