Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmanager stedelijke ontwikkeling / gebiedsontwikkeling (zzp)

Geplaatst 17 mei 2024
Project ID: YIS 9157889
Plaats
Weert, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 17 jun. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
95 - 112 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 24 mei 2024 14:00

Start 17 juni

Eind 31 dec

24 uur

Schaal 12

Tarief tot 112 euro

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Er starten nu 2 nieuwe projecten waarvan één te maken heeft met de ontwikkeling van stadslocatie en een nieuwbouw project. Eventueel zijn verlengingen een optie.


Ben jij een gepassioneerde projectmanager met ervaring in het realiseren van integrale, complexe gebiedsontwikkelingsprojecten? Dan hebben wij jou nodig. Bij ons krijg je de kans om concrete resultaten te behalen die van belang zijn voor onze stad en haar inwoners. Alles wat je doet heeft impact op de leefomgeving en kwaliteit van leven van onze inwoners. Te denken valt aan de ontwikkeling diverse binnen en buiten stedelijke woningbouwlocaties, of het voeren van de regie op een wijkontwikkelingsprogramma.

We doen het samen!

Je komt terecht bij het Projectbureau Weert, in een betrokken en enthousiast team van projectmanagers en projectondersteuners. Je werkt vanuit een opdracht, die je vooraf zelf hebt opgesteld en afgestemd met je interne opdrachtgever(s). Je draagt zorg voor bewaking en rapportage over de voortgang, uitputting van je middelen en stuurt op beslismomenten. Je adviseert over je project aan je ambtelijke opdrachtgevers en bestuurders (bestuurlijke opdrachtgevers / college / raad). Dit alles doe je samen met je projectteam, dat bestaat uit (vak)collega’s van andere afdelingen. 


Jij maakt het verschil door:

·       Op gestructureerde wijze, het (project)resultaat of doel te bereiken, met oog voor en gevoel bij de omgevingsfactoren van het totale project.

·       Verantwoordelijk te zijn voor de voorbereiding én realisatie van integrale, complexe (gebiedsontwikkeling)projecten of ruimtelijke opgaven.

·       In projectteamverband te werken en in staat te zijn om collega’s te verbinden en motiveren.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectmanager met onderscheidende competenties op het gebied van omgevingsmanagement van complexe projecten en processen en/of programma’s. Je werkt nauw samen met collega’s van andere afdelingen. Jij en je (project)team zetten zich met veel ambitie in voor Weert.

We willen jou graag leren kennen als jij:

·       Passie hebt voor en ervaring hebt in projectmanagement en gebiedsontwikkeling. Voor de ontwikkeling van diverse (binnenstedelijke) locaties draai jij je hand niet om;

·       Je kunt verplaatsen in het politieke speelveld.

·       Een resultaatgerichte instelling hebt en daarbij transparant bent in de dingen die je doet.

·       Proactief weet te handelen.

·       Kansen ziet en initiatieven neemt.

·       Een netwerker en verbinder bent. Je weet jouw projectteam of collega’s te motiveren en committeren.

·       Affiniteit hebt met eventueel programmamanagement, bijvoorbeeld een wijkontwikkelingsprogramma heb jij je zo eigen gemaakt.

Jouw achtergrond

·       HBO / WO afgeronde opleiding

·       Ruime ervaring met projectmanagement op complexe projecten, zowel wat betreft inhoud als op proces (minimaal 5 jaar bij een gemeente van vergelijkbare grootte).

·       Beheersing van heldere en compacte manier van communiceren. Zowel schriftelijk als mondeling.

·       Relevante en aantoonbare werkervaring in de te verrichten taken en werkzaamheden is een pré.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten