Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider woningbouwlocaties en bedrijventerreinen (zzp)

Posted Oct 10, 2022
Project ID: YIS 9121963
Location
Nuenen, Noord-Brabant
Timeline:
2 months
Starts: Oct 24, 2022
Ends: Dec 31, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Oct 17, 2022 12:00 PM

Startdatum: zsm

Einddatum :31 december 2022

Aantal uur per week 28 tot 36 uur

Functieschaal 10

 

 

Wat ga je doen?

Binnen het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling van de afdeling Ontwikkeling draag je als projectleider de verantwoordelijkheid van diverse projecten. De projecten hebben voornamelijk betrekking op woningbouwlocaties en bedrijventerreinen binnen de gemeente Nuenen en zijn afdelingsoverstijgend.

 

Tot je werkzaamheden behoren:

·      Het leiden en aansturen van diverse projecten en (eventueel) beleidsvraagstukken;

·      Overzicht bewaken en inzicht geven in kwaliteit, planning, organisatie en financiële stand van de projecten;

·      Het zelfstandig en projectmatig oppakken van initiatieven en projecten door het opstellen van projectopdrachten en het maken van een plan van aanpak;

·      De integrale coördinatie van acties en werkzaamheden die uit het project voortkomen binnen de projectteams en diverse afdelingen;

·      Schakelt tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau;

·      Het aanspreekpunt zijn voor verschillende (interne en externe) betrokkenen, inclusief het actief managen van de omgeving;

·      Het voorbereiden van het bestuurlijke besluitvormingsproces;

·      Het organiseren van politiek bestuurlijk draagvlak;

·      Het rapporteren over de voortgang van het project (op basis van risicomanagement, GOTICK) aan de ambtelijk en bestuurlijke opdrachtgever. 

 

Wat kun jij?

Je hebt minimaal hbo- werk- en -denkniveau. Bij voorkeur relevante werkervaring met (ruimtelijke) projecten binnen een gemeente. 

Je neemt initiatief, bent zelfsturend, onderhandelt met externen, behartigt de belangen van de gemeente (en algemeen belang van inwoners) en beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk). 

Je kunt zelfstandig en integraal werken maar ook in teamverband (in het cluster Projecten en in een projectteam) functioneren. En je vindt het een uitdaging om in een kleine hechte organisatie en binnen een betrokken gemeente resultaten te boeken.  

Similar projects

+ Search all projects