Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider vluchtelingen (zzp)

Geplaatst 5 mei 2022
Project ID: YIS 9114273
Plaats
Sint-Michielsgestel
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 23 mei 2022
Einde: 23 nov. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 13-5-2022 14:00 Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

startdatum zsm

opdrachtduur naar verwachting voor 6 maanden

28-36 uur, wisselende inzet ivm wisselend aanbod

richttarief max 93,50

 

Projectstructuur 

Binnen de organisatie is een projectstructuur opgetuigd om de opvang van vluchtelingen te realiseren. De structuur bestaat uit een stuurgroep waar de beide burgemeesters van beide gemeenten in zitten als opdrachtgever en senior gebruikers. Daarnaast vertegenwoordigt de directeur van MijnGemeenteDichtbij de senior leverancier en wordt hij ondersteund door iemand uit het fysieke domein en het sociale domein. De projectleider schuift bij dit overleg aan over de voortgang, bij escalaties en voor middelen.  

De stuurgroep geeft sturing aan de projectgroep die wordt voorgezeten door de projectleider. In de projectgroep zitten de medewerkers die bezig gaan met het opzetten en beheren van gemeentelijke opvanglocaties en het organiseren van overige dienstverlening onder verantwoordelijkheid van de gemeente, bijv. op het gebied van werk, onderwijs en zorg.  

 

Verantwoordelijkheden projectleider 

De projectleider heeft de volgende taakgebieden:  

∙ Realiseren van en verantwoordelijk voor projectresultaat 

∙ Centraal aanspreekpunt voor MijnGemeenteDichtbij 

∙ Aansturen projectteam 

∙ Aanspreekpunt voor externe partners rondom de opvang van vluchtelingen ∙ Deelnemer/voorbereiden stuurgroepoverleg 

∙ Bestuurlijke afstemming c.q. voorleggen van dilemma’s met een bijbehorend advies. ∙ Is op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en bijbehorende wet- en regelgeving 

 

 

Wie ben jij? 

Je bent een projectleider pur sang en beschikt over HBO-WO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring in projectmanagement. 

Je bent stressbestendigheid en ondernemend. Je hebt inlevingsvermogen en bent een teamspeler Daarnaast ben je een doorzetter. Samen met communicatief vaardig en samenwerken zijn dat eigenschappen waar we naar op zoek zijn. Belangrijk is dat je voldoende politieke sensitiviteit hebt.  

En verder:  

∙ Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau; 

∙ Je bent opgeleid en hebt gewerkt met project management methodieken (Prince2 en / of Scrum of vergelijkbaar); 

∙ Je hebt ervaring met het werken in projecten in gemeentelijke organisaties; ∙ Je bent 28-36 uur per week beschikbaar. Waarbij uren flexibel in te zetten zijn. 

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten