Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider visie veehouderij (zzp)

Geplaatst 18 nov. 2022
Project ID: YIS 9124027
Plaats
Horst, Limburg
Uren
16 uur/week
Periode
2 jaren
Start: 1 dec. 2022
Einde: 1 dec. 2024
Tarief
70 - 88 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 nov. 2022 13:00

Startdatum: 01-12-2022

Einddatum: 01-12-2023

Urenomvang: 16 uur per week

Functieschaal: 9

Tarief: €88 (incl. reis en verblijfkosten, excl. BTW)

Bij voorkeur aan het werk op kantoor op de maandag en dinsdag of donderdag

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Gemeente Horst aan de Maas is op zoek naar Projectleider "Toekomstbestendige locaties veehouderijen" en "innovaties veehouderijen". Het is een project van 2 jaar.

 

Op 13 juli 2021 stelde de raad van Horst aan de Maas de visie veehouderij 2021-2030 vast en met 3 strategische doelen is daarmee de ambitie tot 2030 bepaald. De visie vroeg nog om een nadere concretisering en daarom stelde het college een uitvoeringsprogramma op en startten we medio 2022 met een projectmatige aanpak.

 

De doelen

1.    Veehouderijen in Horst aan de Maas liggen in 2030 op een toekomstbestendige locatie.2.    De veehouderij in Horst aan de Maas blijft een economisch gezonde sector.3.    De uitstoot van ammoniak, geur en fijnstof door veehouderijen in het geheel is in 2030 verlaagd.

 

Project ”Toekomstbestendige locaties”

Op een toekomstbestendige locatie voor een veehouderij is ook voor de lange termijn, milieuhygiënisch en fysiek, genoeg ruimte om de veehouderij verder te ontwikkelen, passend in en bij de omgeving. De veehouderij heeft toekomstperspectief op deze toekomstbestendige locatie.

In het bijgevoegde projectfiche geven we uitleg over wat de aanleiding en het projectdoel, -en resultaat is. Verder geven we ook een voorschot over de rollen in het projectteam. De kwaliteit de we nastreven en de aandachtspunten die we zien.

 

Project: “Innovatie veehouderijen Horst aan de Maas

Een economisch gezonde veehouderijsector staat er financieel goed voor, is maatschappelijk aanvaard en op een verantwoorden manier in bedrijf. Wij zien bij een economisch gezonde sector een transitie naar een sector die streeft naar de circulaire veehouderij met een mest, -en veevoerkringloop die zo veel mogelijk gesloten is.

In het bijgevoegde projectfiche geven we uitleg over wat de aanleiding en het projectdoel, -en resultaat is. Verder geven we ook een voorschot over de rollen in het projectteam. De kwaliteit de we nastreven en de aandachtspunten die we zien.

 

Onze vraag

Voor de uitvoering van de projecten willen we werken met een vaste projectleider die voor ons het eerste aanspreekpunt is en daarmee ook deelneemt aan overleg binnen onze gemeente als dat nodig is voor dit project. Tevens verwachten we van de projectleider dat hij/zij de projectgroepen aanstuurt, bijeenkomsten met ons bestuur, met onze raad en waar nodig met inwoners of externe partijen mee begeleid en verantwoording aflegt aan de procesleider van de visie veehouderij.

 

Beoordelingsaspecten

De kandidaat wordt door ons beoordeeld aan de hand van de volgende elementen:

·        Visie op onze vraag en de wijze waarop dit wordt uitgewerkt in een aanpak voor de projecten;

·        Invulling van de participatiestappen (de gesprekken met ondernemers en stakeholders) door voorstellen passend bij onze vraag te doen;

·        Planning;

·        Aanpak per stap, fase of onderdeel (afhankelijk van de manier waarop u uw plan van aanpak vormgeeft)

·        Ervaring/referenties op gebied van projectleidersschap waarbij de veehouderijsector centraal stond;

·        Projectleider: cv en de presentatie door projectleider van het plan van aanpak

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten