Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider verkiezingen (zzp)

Posted Sep 20, 2022
Project ID: YIS 9121098
Location
Lelystad , Flevoland
Duration
6 maanden
(Oct 1, 2022 - Mar 31, 2023)
Hours/week
20 hrs/week
Payrate range
90 - 105 €/hr
Application Deadline: Sep 27, 2022 9:00 AM

Benodigde devices (mobiel/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever. (BYOD)

Startdatum: 1 oktober (na screening kan officieel worden gestart)

Duur opdracht: tot en met 31-03-2023

Aantal uren week: gem 20 naar de verkiezingen toe zal dit meer zijn.

Schaal 10A

Tarief max €105 

Sollicitatiegesprekken: 29-09 namiddag

 

 

De gemeente is op zoek naar een projectleider verkiezingen voor de verkiezingen van provinciale staten en waterschappen. woensdag, 15 maart 2023). 

Als projectleider verkiezingen zorg jij dat de verkiezingen van begin tot einde goed verlopen en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hierbij stuur jij het verkiezingsteam aan, draag je zorg voor de communicatie naar alle betrokken partijen en ben je eindverantwoordelijke vanaf de voorbereidingen tot de afrondende fase.

Als projectleider ga je aan de slag om samen met je verkiezingsteam verschillende werkzaamheden uit te voeren, zoals de indeling/bezetting van de stembureaus en de verschillende procedures van de verkiezingen. Verder zorg je voor de nodige afstemming met bestuur, griffie, kiesraad, ambtelijke organisatie, politieke partijen, burgers etc. Daarnaast ga je aan de slag met de volledige registratie van de verschillende politieke partijen, met het organiseren van een voorinlevering van de kandidatenlijsten, de kandidaatstelling, en bereid je de zittingen van het hoofd/centraal stembureau voor.

Verder ben je als spin in het web beschikbaar voor bewaking van alle voorkomende taken en obstakels op te pakken rondom de verkiezingen. Je bent bekend met het verwerken van de kiesgerechtigheid en wijze van stemmen, je kent de rechten/plichten van de kiezers (bezwaar maken, openbaarheid, helpen bij stemmen, legitimatie, overlast etc.) en je vindt het daarnaast leuk om de medewerkers van het stembureau (voorzitters) te instrueren en te begeleiden.

 

Jij neemt mee: 

  • HBO+ niveau; 
  • Ervaring met applicaties I Verkiezingen, Procura verkiezingen en OSV verkiezingssoftware;
  • Minimaal 5 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring lid van een centraal stembureau
  • Ervaring met de Craft telmethodiek

 

Je bezit als projectleider verkiezingen de volgende competenties:

  • Je bent stressbestendig, communicatief, flexibel, ondernemend en doortastend in het uitvoeren van werkzaamheden;
  • Politieke en bestuurlijk sensitiviteit;
  • Je bent volwaardig gesprekspartner voor bestuur en management, open en toegankelijk voor medewerkers, politieke partijen en kiezers.
  • Aktualiseren van het draaiboek verkiezingen

 

Similar projects

+ Search all projects