Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider sociaal intranet (zzp)

Geplaatst 21 feb. 2024
Project ID: YIS 9150977
Plaats
Assen, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 11 mrt. 2024
Einde: 10 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 feb. 2024 17:00

Voor de gemeente Assen zijn wij op zoek naar een Projectleider Sociaal Intranet

Startdatum: 11 maart 2024 of z.s.m.

Duur: 6 maanden (10 september 2024)

Inzet: 16-24 uur per week

Inschaling: Schaal 10 CAO Gemeenten /Senior

Richtlijntarief: € 88,00

  • Aangeboden uurtarief op onze website is altijd een bedrag all-in, exclusief btw. Dit tarief geldt voor de duur van de opdracht inclusief eventuele verlengingen.



Opdracht:

Bouw jij met ons mee aan de verbetering van onze interne informatievoorziening? De komende jaren werken we vanuit Programma Dienstverlening toe naar een mensgerichte, toegankelijke, eenvoudige en duidelijke dienstverlening. Om deze doelen te behalen is het belangrijk dat medewerkers intern snel en makkelijk over de juiste informatie kunnen beschikken.

Wat ga je doen?

Het Programma Dienstverlening bestaat uit een aantal projecten, waaronder het project Sociaal Intranet. Binnen de gemeente Assen is de interne informatievoorziening op dit moment versnipperd. Er zijn meerdere systemen in gebruik die niet goed met elkaar communiceren en in sommige gevallen verouderd zijn. Ook is de informatie in de systemen niet overal up-to-date. Samen met een projectteam ga je verkennen welke opties er in de markt zijn.

Je maakt onderdeel uit van het Programma Dienstverlening. Je leidt de marktverkenning en de implementatie het nieuw systeem. Hierin werk je onder andere samen met collega’s van team communicatie en het web-team.

Als projectleider zorg je voor het behalen van het gewenste resultaat. Je voert de projecten in overeenstemming met de planning en het budget uit en je creëert draagvlak. Verder heb je intensief contact met de programmamanager en weet je op het juiste moment te escaleren of beslissingen op te halen.

Wat bieden wij?

De gemeente Assen werkt met een bevlogen team aan het programma Dienstverlening. We zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor 16-24 uur per week.

Afhankelijk van je werkzaamheden werk je op het stadhuis in Assen of vanuit huis.

Jij...

  • bent gericht op het behalen van resultaat en in staat om dat resultaat te behalen met behulp van een projectgroep.

  • bent in staat om een projectgroep aan te sturen

  • bent in staat om met weerstand om te gaan

  • hebt ervaring op het snijvlak van ICT en Communicatie en bij voorkeur bij een overheidsorganisatie

  • werkt zelfstandig, gestructureerd en je houdt het overzicht.

  • weet een opdracht te vertalen in een helder plan van aanpak om daar vervolgens uitvoering aan te geven. Van 'denken' naar 'doen'.

  • bent een verbinder (intern tussen verschillende groepen collega's, maar ook extern).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten