Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider realisatie stikstofmeetnet Fryslân (zzp)

Posted Mar 9, 2023
Project ID: YIS 9130062
Location
Leeuwarden , Friesland
Duration
1 jaar
(Mar 20, 2023 - Mar 15, 2024)
Hours/week
20 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 16, 2023 1:00 PM

Startdatum inzet: 20-3-2023

Uren: 16-20 uur per week

Schaal: 11

Duur: opdracht is in eerste instantie 1 jaar, met optie tot verlenging

VOG: Deze functie kent een VOG plicht.


Projectleider Realisatie Stikstofmeetnet Fryslân

Inhoud van de functie

Ynhâld fan de funksje

Het in overleg met boeren, terrein-beherende organisaties, wetenschappers en overheden komen tot een breed gedragen stikstofmeetnet in Fryslân, waarvan de meetgegevens erkend worden door het RIVM en door natuur- en landbouworganisaties. Het voorbereiden van een afgewogen besluit m.b.t. de toegankelijkheid of vertrouwelijkheid van de meetgegevens maakt deel uit van de opdracht. Naast het meten van stikstofoxiden en ammoniak in de atmosfeer, binnen en buiten natuurgebieden, kan ook het opzetten van een systematische aanpak voor het bemonsteren van bodems in natuurgebieden deel van de opdracht uitmaken. De opdracht zal zich concentreren op het doen van metingen in relatie tot stikstofemissie en -depositie.

Wat vragen wij

Wat freegje wy

Een verbindende persoonlijkheid met aantoonbare inhoudelijke kennis van de stikstof- landbouw- en natuurdossiers in Nederland, en gevoel voor communicatie. Ervaring met inkoop- en aanbestedingstrajecten in ambtelijke organisaties en actieve beheersing van de Friese taal zijn een pre.

Wat bieden wij

Wat biede wy

Een dynamische functie op een onderwerp dat momenteel volop in de belangstelling staat, toegang tot interessante netwerken, gemotiveerde collega’s, en de kans om iets neer te zetten dat brede waardering kan oogsten binnen de provincie Fryslân.

Similar projects

+ Search all projects