Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider openbare ruimte- civiele techniek (zzp)

Geplaatst 22 mei 2023
Project ID: YIS 9133498
Plaats
Papendrecht, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 26 jun. 2023
Einde: 30 nov. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 13 jun. 2023 12:00

Aantal uur: 30-40 (zie hieronder)

Start: z.s.m, afhankelijk van de kandidaat.

Opdracht: in ieder geval tot eind van dit jaar.

Tarief: Schaal 10, richttarief €84 - €94

Inhuurdesk zal een selectie maken en voorstellen op het moment van binnenkomst!

Belangrijk: Een kandidaat moet goed kunnen zijn in het aansturen van intern & extern, draagvlak creëren op verschillende niveaus.



Projectleider Civiele Techniek

 De opdracht:

Als projectleider zorg je voor de voorbereiding van een deel van het onderhoudsprogramma van Papendrecht. De werkzaamheden bestaan uit de voorbereiding van integrale projecten met een accent op civiele techniek in de openbare ruimte. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het (technisch) laten uitwerken van ontwerpen tot een uitvoering- of bestek gereed ontwerp. Als persoon ben je collegiaal en prettig in de omgang, praktisch ingesteld en gaat nauwkeurig, gestructureerd en planmatig te werk. Je kan goed zelfstandig werken en bent een stevige gesprekspartner die makkelijk kan schakelen op verschillende niveaus tussen o.a., medewerkers, externen, het college en bewoners. Je treedt op als regisseur voor de aan externe bureaus uit te besteden werkzaamheden. Ook sta je in contact met nutsbedrijven.

 

Reconstructie Westeind (15 – 20 uur in de week)

Het Westeind is onderdeel van het dijklint van Papendrecht waar gewoond en gewerkt wordt. De asfaltverharding wordt vervangen. Gelijktijdig wordt de overige bovengrondse infrastructuur vernieuwd. Het resultaat van dit project is om te komen tot een vastgesteld Definitief Ontwerp van openbare ruimte en het uitvoering gereed maken tot en met de gunning van het werk.

 

Reconstructie Oosteind (15 – 20 uur in de week)

Het Oosteind is onderdeel van het dijklint van Papendrecht waar gewoond en gewerkt wordt. De asfaltverharding wordt vervangen. Gelijktijdig wordt de overige bovengrondse infrastructuur vernieuwd. Het resultaat van dit project is om te komen tot een vastgesteld Definitief Ontwerp.

 Opdracht:

  • Het vormgeven van schetsontwerp tot definitief ontwerp in samenspraak met bewoners;

  • Het opstellen van een programma van eisen en randvoorwaarden met betrekking tot het te bereiken (civieltechnische) resultaat;

  • Het begeleiden, controleren en corrigeren van de externe bureaus en contact met nutsbedrijven;

  • Het adviseren aan het college;

  • Coördineren van deelopdrachten van en naar de interne afdelingen en aanspreekpunt zijn voor alle bij het project belanghebbende personen en instanties;

  • Het voeren van de benodigde correspondentie;

  • Bewaakt de kwaliteit en financiën;

  • Opstellen van de projectenplanning, projectvoortgang en het signaleren van eventuele knelpunten.


Wat bieden wij jou?

Een opdracht voor één jaar, uren verschillen per projectopdracht zoals hierboven aangegeven. De opdracht is in een energieke en ambitieuze gemeente. De gemeente werkt op een innovatieve manier samen met onze bewoners. Onze gemeente is een platte, informele en open organisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. Je bent daarom betrokken bij de totale scope van projecten.

 

Binnen onze organisatie werken ongeveer 180 mensen, verdeeld over 9 teams. De projectleider voert een opdracht uit voor het team Beheer Openbare Ruimte - Werkvoorbereiding. Dit team bestaat uit circa 35 medewerkers die zich dagelijks inspannen voor de inrichting van de openbare ruimte. Het team Beheer Openbare Ruimte - Werkvoorbereiding werkt samen met andere teams die hun gemeente kennen. Zij zetten hun kennis en ervaring in bij het ontwerp, de technische voorbereiding en uitvoering van projecten. Zij werken samen aan verschillende opdrachten. Elke dag is daardoor anders en daarom is het leuk en divers om voor de gemeente Papendrecht te werken.

 

Wat neem je mee?

  • Hbo werk en denkniveau, richting civiele techniek;

  • Werkervaring als projectleider voor projecten in de openbare ruimte;

  • In staat ervaring en vakkennis op een deskundige wijze te delen op verschillende niveaus binnen de organisatie en ook met externe partijen;

  • Kennis en ervaring met de RAW, UAV-gc systematiek, AutoCad;

  • Kennis van de markt en actuele ontwikkelingen op het gebied van de openbare ruimte.


Als persoon ben je iemand die collegiaal en prettig in de omgang is. Je bent praktisch ingesteld en gaat nauwkeurig, gestructureerd en planmatig te werk. Daarnaast heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en ben je doel- en resultaatgericht en initiatiefrijk. Je bent een stevige gesprekspartner die makkelijk kan schakelen op verschillende niveaus tussen o.a., collega's, ontwikkelaars, het college en bewoners.

(We merken vaak dat zzp-ers op voorhand niet over de juiste documenten beschikken om de eventuele contractering op de starten. Dit leidt dan vaak tot vertraging. Benodigde documenten bij start: uittreksel KvK (niet ouder dan 3 maanden), recent polis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, BTW nummer en IBAN nummer. Volgens ons beleid kunnen wij geen VOF contracteren.)

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten