Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider ontmoetingsplekken jongeren (zzp)

Geplaatst 2 dec. 2023
Project ID: YIS 9144939
Plaats
Maasdam, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 dec. 2023 09:00
  • Zsm starten, opdracht voor 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging

  • 16 uur per week

  • schaal 10/11, graag marktconform tarief

  • Hybride werken, zelf in te delen. Wel moet je soms op locatie zijn voor overleggen met bijv de politie en jongerenwerk, maar natuurlijk ook om zelf de ontmoetingsplekken te bezoeken

  • Qua ervaring meer richting de veiligheidshoek dan echt de zorghoek

  • Inhurend manager is tevreden over de uitvoering van de opdracht wanneer alle partijen met elkaar in gesprek blijven en er een paar ontmoetingsplekken bijkomen. 



In gemeente Hoeksche Waard vinden we het belangrijk dat jongeren elkaar kunnen ontmoeten op een prettige, veilige manier. Een van de dingen die we daarvoor doen is het creëren van ontmoetingsplekken in de openbare ruimte. De gemeente heeft ervoor gekozen om vóór 2026 in tien dorpen een ontmoetingsplek voor jongeren te realiseren. We zijn goed op weg: twee zijn er geplaatst en binnenkort komen daar nog twee bij. Wij zoeken voor 2024 een enthousiaste projectleider die samen met de partners zorgt dat in meer dorpen in de Hoeksche Waard ontmoetingsplekken voor jongeren komen.

Wat ga je doen?

-   Je geeft uitvoering aan het projectplan Ontmoetingsplekken voor jongeren 2023-2026 dat vastgesteld is door het college.

-   Je bent regisseur van de dorpsoverleggen met onder andere politie, jongerenwerk en handhaving en je zit het overkoepelende projectgroepoverleg voor.

-   Je bedenkt samen met de partners manieren om jongeren en bewoners goed te betrekken bij de realisatie van de ontmoetingsplek.

-   Je overlegt met Beheer Openbare Ruimte welke fysieke mogelijkheden er zijn en wat er verder op locatie nodig is.

-   Je informeert de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever over de voortgang van het project.

-   Je stemt af met je directe collega’s bij Opvoeden & Opgroeien en Veiligheid.

-   Je stuurt tijdig bij als in planning of middelen knelpunten ontstaan.

Wat neem je mee?

-   Je bent een verbinder die begrijpt hoe belangrijk het is om met diverse partijen aan de slag te gaan en waar welk belang zit;

-   Je bent resultaatgericht, maar weet ook wanneer het nodig is om eerst te investeren in een stevige basis en het creëren van de juiste omstandigheden;

-   Je hebt ervaring met werken bij de lokale overheid, met integraal werken en je hebt kennis van jeugd, leefbaarheid en veiligheid.

We zoeken iemand die ervaring heeft binnen een gemeente op het snijvlak van jongeren en veiligheid(sbeleid). Je hebt ervaring met projectmatig werken en bent gewend om te schakelen met o.a. jongerenwerk, politie en boa's.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten