Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider Gebiedsontwikkeling (ZZP)

Geplaatst 30 nov. 2021
Project ID: YIS 9105149
Plaats
Barendrecht
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar, 2 maanden
Start: 25 nov. 2021
Einde: 1 feb. 2023
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 10-12 13:00

Standplaats: Vanuit huis / gemeentehuis Barendrecht.

Startdatum (gewenst)? 3 januari 2022.

Startdatum (uiterlijk)? 1 februari 2022.

Duur: 1 jaar. Optie tot verlenging? Ja.

Min/max aantal uur per week? Minimaal 24 uur per week, maximaal 36 uur per week.

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Nee geen vaste dagen vereist. Wel aanwezigheid gewenst bij wethouders overleggen, deze zijn hoofdzakelijk op maandag. 

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja, tot nader order wordt er volledig thuisgewerkt in verband met de verslechterde coronasituatie.

Tariefstelling? Open. Schaal CAR UWO? Schaal 11.

 

Vacaturetekst

Wij zoeken een Projectleider Gebiedsontwikkeling voor een diversiteit aan lopende projecten. Je stapt onder andere in de portefeuille van een projectleider die vertrokken is. Dat betekent dat de projecten in diverse fases verkeren: zowel rijp als groen. Je moet snel kunnen schakelen van het ene naar het andere project als de situatie daar om vraagt. Sommige projecten kennen een politieke gevoeligheid. Als projectleider kun je hier goed mee om gaan. Je geeft de politieke gevoeligheid een plek in je aanpak maar je zorgt ook voor de nodige voortgang.

 

Je werkt bij de BAR in opdracht van drie gemeenten. Je takenpakket zal exact moeten worden bepaald zodra je aan de slag gaat, maar het is aannemelijk dat je voor twee of drie gemeenten tegelijk aan de slag gaat. Omdat iedere gemeente een zelfstandig bestuur heeft, zal je dus veelvuldig en snel moeten schakelen. Dat zie je als uitdaging.

 

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? Voor projectleider minimaal 5 jaar.

 

Vacature

Must haves (knockouts)?

-   Ervaring in gebiedsontwikkeling (dus niet vastgoedontwikkeling);

-   Ervaring met projectmatig werken;

-   Zelfstandig kunnen werken;

-   Flexibiliteit, snel kunnen schakelen als de situatie daar om vraagt.

 

Pre's?

-   Politieke sensitiviteit.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

 

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten