Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider Brede SPUK (zzp)

Geplaatst 8 mei 2024
Project ID: YIS 9157412
Plaats
Hendrik-Ido-Ambacht
Uren
18 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 8 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 mei 2024 14:00

Opdracht: Projectleider Brede SPUK

Het betreft een opdracht voor 1 jaar met kans op verlenging

Duur: start z.s.m.

Aantal uren: 18 uur

Deadline: 15 mei 2024 12:00 uur

Schaal: 10

Richttarief: Max €93,50 - (all-in tarief inclusief reiskosten, excl. BTW)

Drechtsteden

Gemeente Hendrik Ido Ambacht

Projectleider Brede SPUK

Als projectleider lever jij een grote bijdrage aan de realisatie van het Plan van Aanpak voor de Brede SPUK. Met als doel om te komen tot een gezonde generatie in 2040. Je bent ordelijk en bent in staat overzicht te bewaren en weet dit te vertalen in concrete producten.

Waar kom je te werken?

Hendrik-Ido-Ambacht is een kleine organisatie. Met ruim 100 medewerkers zetten wij ons voortdurend in voor onze inwoners, ondernemers en instanties. We sluiten aan bij wat er leeft en speelt in de gemeente. Om dit met een compacte organisatie zoals de onze te kunnen realiseren, is flexibiliteit en voldoende inzet van hoogwaardige professionals een randvoorwaarde.

Je werkt binnen het Sociaal Domein, waar het Brede SPUK onder valt. Voor deze opdracht ben je veel in contact met mensen die zich bezighouden met beleidsonderwerpen Sport en Gezondheid, Stichting Hi5Ambacht en andere externe partners.

Wat ga je doen?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het projectteam Brede SPUK en de collega's die betrokken zijn bij de realisatie van het Plan van Aanpak voor de Brede SPUK. De Brede SPUK middelen zijn door het Rijk beschikbaar gesteld voor een periode van 4 jaar met als doel om te komen tot een gezonde generatie in 2040. Gemeenten moeten hiervoor activiteiten ontwikkelen rondom sport en bewegen, cultuur, gezondheid en gezondheidsachterstanden. Het verstevigen van de sociale basis van kwetsbare inwoners van de gemeente is hierbij het uitgangspunt.

De opdracht bestaat uit:

  • Bewaken van de voortgang en hierover rapporteren aan management, college en raad

    • het beheren van projectplannen op onderdelen, voortgangsrapportage en terugkoppeling door collega's ten behoeve van de (eind)verantwoording;

  • Beheer van de financiën en hierover rapporteren aan management, control, college en raad

    • het opstellen en bewaken van de begroting en afrekening als ook het voldoen van facturen, na goedkeuring van projectteam;.

    • het bewaken van fatale termijnen rondom rapportage en verantwoording zowel richting MT, college en gemeenteraad als richting het ministerie (SISA);

  • Plannen van vergaderingen van de projectgroep, verslaglegging en bewaking van opvolging actiepunten.

Wat neem je mee?

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;

  • Kennis en ervaring van gemeentelijke financiën, bewaking financiële gemeentelijke processen (inclusief vertaling in concrete (verantwoordings)producten;

  • Aantoonbare affiniteit met administratie en administratieve processen;

  • Je kunt aanjagen, bent stressbestendig, secuur en sociaal vaardig;

  • Je bent niet bang om een collega aan te spreken op zijn/haar verantwoordelijkheden.

  • Je werkt vanuit een integrale benadering, waarbij je snel kunt schakelen als de actualiteit daarom vraagt.

  • Eén keer per twee maanden vergader je samen met kwartiermakers, projectvoorzitters en de coördinator sport en preventie over de voortgang van het project. Je hebt een goed inzicht in politiek-bestuurlijke verhoudingen en de bijbehorende besluitvormingsprocessen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten