Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider asbest (zzp)

Geplaatst 5 jul. 2023
Project ID: YIS 9135951
Plaats
Almere, Hybride
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 aug. 2023
Einde: 31 jan. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 13 jul. 2023 15:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 6 maanden

Uren: 20

Thuiswerken: mogelijk

De gemeente heeft de ambitie om uiterlijk in 2026 Almere asbestdakenvrij te maken. Randvoorwaarde hierbij is dat saneren van asbest in combinatie met verduurzaming van de daken (zonnepanelen of isoleren) moet gebeuren. Om deze ambitie te realiseren komt een asbestdakenafbouwproject (2023-2026). Voor dit project zijn we opzoek naar een ervaren projectleider.


De opgave voor de projectleider asbest ziet er momenteel als volgt uit:


Het PvA dat nu op hoofdlijnen is opgesteld, verder uit te werken in uitvoerbare actiepunten/plannen. Bijvoorbeeld: - In Q1 2024 moet een woningeigenaar met een asbestdak een subsidie en lening kunnen aanvragen om het asbestdak te kunnen saneren en vervangen met een duurzame dak. - In Q4 2023 moet een plan van aanpak liggen voor wijkgerichte aanpak: bijvoorbeeld pilotproject. Zodat in Q1 2024 de uitvoering kan beginnen.

- Daarnaast is een andere aanpak nodig voor het saneren van asbestschuurdaken; en de uitvoering daarna.


Functie-eisen:

  • Minimaal HBO

  • Ruimer ervaring als projectleider bij de gemeente/overheid;

  • Je bent bekend is met het uitvoeren van complexe projecten, hierbij gaat de voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring als asbestprojectleider maar is geen harde eis.

  • De projectleider heeft gevoel voor de omgeving, kan samenwerken met verschillende doelgroepen (woningeigenaren, huurders, verhuurders en woningcorporaties), kan complexe opgaven analyseren en uitwerken naar uitvoerbare plannen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten