Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance programmamanager (zzp)

Geplaatst 13 dec. 2022
Project ID: YIS 9125342
Plaats
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 1 jan. 2023
Einde: 1 okt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 dec. 2022 16:00

Start: zsm

Uren per week: 24


Een veilige, inclusieve en kansrijke digitale samenleving. Dat is de ambitie van het digitaliseringsbeleid van het kabinet.

Met deze ambitie komt in snel tempo nieuwe wetgeving op gemeenten af, met als doel de dienstverlening en informatie van de overheid verder te digitaliseren en veilig openbaar te maken.

De nieuwe wetgeving wordt vaak binnen gemeenten per wet geïmplementeerd en soms is het niet duidelijk wie verantwoordelijk hiervoor is.

De wens van Capelle aan den IJssel is om dit anders en slimmer te doen. Er is daarom opdracht gegeven om een aanpak op te stellen hoe dit binnen gemeente Capelle integraal uitgevoerd kan worden, voor nu en in de toekomst.

Over welke wetgeving en verordeningen hebben we het, en per wanneer moet dit worden ingevoerd?

Het programma ligt er, we zijn op zoek naar iemand die het programma kan leiden / uitvoeren.

Het gaat om het coördineren van het programma, aansturen van voortgang, verzorgen update informatie aan CMT en college etc. Daarnaast zelf ook een deel project leiden. Het gaat om een opdracht van 9 maanden om mee te beginnen met mogelijke verlengingen van 3 maanden. Verwachting is 24 tot 32 uur.

  • minimaal 3 jaar ervaring als programmamanager

  • affiniteit / ervaring met het onderwerp

  • motivatiebrief gewenst

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten