Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance procesmanager M&C domeinteam (zzp)

Geplaatst 13 jan. 2023
Project ID: YIS 9126815
Plaats
Groningen, Groningen
Uren
16 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 feb. 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 jan. 2023 13:00

Stichting Hanzehogeschool Groningen

Start- en einddatum: bij voorkeur 1 februari 2023 tot september 2023 met uitloop t/m december 2023

Aantal uren per week: 16, met uitloop naar 24 uur

Tarief: max. 80 Euro

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Wat ga je doen?

Vanaf kalenderjaar 2023 brengt het stafbureau de communicatiemedewerkers binnen de domeinen Mens & Maatschappij, Economie, Kunsten, Techniek en Impact samen. Als Procesmanager M&C domeinteams heb je de volgende verantwoordelijkheden:

- Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van de nieuw te vormen domeinteams;

- Opzetten van een agile / lean werkwijze om kennisdeling te stimuleren,

- Implementeren van tools en systemen die aansluiten bij deze werkwijze;

- Stimuleren van leden domeinteams om gebruik te maken van deze tools en systemen;

- Faciliteren totstandkoming van passende overlegstructuren;

- Herkennen van quick wins ten aanzien van het verbeteren van processen en deze vertalen naar acties, bijvoorbeeld het opzetten van een M&C handboek, onboarding, etc.;

- Verbindingen initiëren tussen de diverse stakeholders binnen en buiten het stafbureau M&C;

- Stevig verankeren van de samenwerking tussen de domeinteams en de overige collega’s binnen het stafbureau Marketing & Communicatie;

- Het maken van resultaatafspraken met de diverse teamleden in afstemming met de betrokken manager(s).



Waar ga je werken?

Een baan bij de Hanzehogeschool Groningen betekent werken in een leergemeenschap van mensen die de wereld om ons heen mooier, gezonder en duurzamer willen maken. Om deze leergemeenschap optimaal te faciliteren zoekt het stafbureau M&C steeds meer de samenwerking binnen domeinen die een logische clustering van organisatieonderdelen vormen, te weten Mens & Maatschappij, Economie, Kunsten en Techniek. Over de domeinen heen werken we vanuit het cluster Impact aan het zichtbaar maken van de impact die we maken vanuit onze maatschappelijke opdrachten.

Met wie ga je werken?

De afdeling Marketing & Communicatie ontwikkelt, activeert en bewaakt het merk Hanze. We bieden inzichten, inspiratie en tooling en klaren met elkaar de klus. Wij ondersteunen onze collega’s, zoals docenten, onderzoekers en lectoren, in het overbrengen van hun boodschap op effectieve en creatieve wijze. We zijn, als afdeling, in ontwikkeling naar een leergemeenschap op het gebied van marketing en communicatie waarin onze professionals vanuit herkenbare processen elke dag leren met en van studenten, schools, kenniscentra en omgeving.

Binnen de stafafdeling Marketing & Communicatie werken we met drie teams, te weten marketing & online, corporate & content en schools, centres & events. Je voert deze opdracht uit in nauwe samenwerking met de Manager schools, centres & events en de communicatiemedewerkers van de diverse schools en centres. Zij vormen de spil tussen het stafbureau en de diverse onderdelen van de Hanzehogeschool.


Wie ben jij?

Als Procesmanager M&C Domeinen zet jij zaken in gang en draag je zorg voor een gestructureerde en effectieve vorm van samenwerken. Je hebt ervaring in het leggen van verbanden, bent creatief, hebt een hands-on mentaliteit en zoekt constant de verbinding.

Je kunt goed samenwerken en houd je staande in een dynamische omgeving waar veel diverse belangen spelen. Met jouw analytisch vermogen maak je jezelf complexe materie snel eigen en vertaalt dit naar concrete doelstellingen en processen. Door jouw resultaatgerichte aanpak en heldere manier van communiceren zet je zaken in beweging. Je helpt anderen om professioneel leiderschap vorm te geven. Je hebt de vrijheid om in deze rol te pionieren en samen met jouw collega’s invulling te geven aan deze manier van samenwerken.

Wat breng je mee?

We verwelkomen graag een collega met een gestructureerde geest en een heldere stijl van communiceren. Jij vindt het een uitdaging om processen vorm te geven en anderen uit te dagen om regie te pakken en zich te verbeteren. Verder ben je flexibel, daadkrachtig en accuraat. Je geschiktheid voor deze baan blijkt tot slot uit:

- Een afgeronde opleiding in de richting van bedrijfskunde, human resources of projectmanagement;

- Werkervaring in een soortgelijke functie;

- Ervaring en/of kennis van Lean, scrum en/of agile projectmanagement;

- Organisatiesensitiviteit

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten