Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance operationeel leidinggevende BOA's (ZZP)

Geplaatst 17 dec. 2021
Project ID: YIS 9106447
Plaats
Maasdam
Uren
24 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 1 feb. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 dec. 2021 00:00

Sollicitatie deadline: 17-1 om 12:00 uur 

Herhaalde oproep: De inhurende manager heeft aangegeven dat een stevige adviseur integrale veiligheid ook zou kunnen passen op dit profiel en dat hij bereid is het max. tarief los te laten.

Startdatum 1 februari

Einddatum inzet: 31-12-2022

Uren per week: 24,00

 

Operationeel leidinggevende Boa’s

Team Handhaving Openbare Ruimte

 

De gemeente Hoeksche Waard is voor 24 uur per week op zoek naar operationele aansturing van de Boa’s. Hij/zij draagt zorg voor het op gang brengen van de boa’s, voor afstemming en effectieve werkafspraken in onze organisatie. Ook gaat deze persoon een rol vervullen in de doorontwikkeling van de boa-organisatie. De operationeel leidinggevende zal binnen de budgettaire randvoorwaarden en de vastgestelde inzet van mensen en materiële middelen aanspreekbaar zijn op de realisatie van de vastgestelde doelen en beleid.

 

De inhurende manager is tevreden wanneer iemand echt het team kan doorontwikkelen vanuit waar het nu staat. Iemand die rust kan creëren en verder kan bouwen, zorgen voor aansluiting binnen en buiten de organisatie. Goed de verbinding kunnen leggen. Dit vormt de basis, maar op dit moment is er meer nodig: voldoende ervaring in bestuurlijk traject. Je moet een interessante sparringpartner op dit vlak kunnen zijn voor bijvoorbeeld de burgemeester.

 

Praktisch:

-         24 uur per week in principe tot eind 2022

-         In deze functie werk je veel op kantoor. In de normale situatie 4 dagen per week, nu in Corona tijd 2 dagen per week. Bij voorkeur zoeken we iemand die 4x6 zou kunnen werken, maar alles is bespreekbaar. Indien je een goede kandidaat bent die alleen 3x8 of bijvoorbeeld 4x8 beschikbaar is, horen wij dat ook graag.

-         Standplaats is Maasdam.

 

 

Daarnaast weet/kan jij: 
 

  • op hoofdlijnen wat de staatkundige inrichting van Nederland is en welke functies, bevoegdheden en positie de gemeente en haar democratische organen heeft.
  • wat er bij komt kijken om veranderingen te realiseren en weet hierbij draagvlak te creëren.
  • hoe de interactie tussen mensen, organisaties en systemen plaatsvindt en weet hiermee om te gaan en op te anticiperen.
  • aan te geven met welke richting en middelen gestelde organisatiedoelen kunnen worden gerealiseerd.
  • op hoofdlijnen algemene rechtsbeginselen, en weet de opbouw en systematiek van relevante wet- en regelgeving .
  • de belangen van verschillende stakeholders inschatten en verwerken en kan ambtelijke en bestuurlijke processen combineren in integrale advisering t.a.v. de uitvoering.
  • leiding geven, toezien op de planning van werkzaamheden en voortgang bewaken.
  • de communicatie aanpassen aan situatie en publiek om de boodschap over te brengen.



Qua type persoon (zachte kenmerken) staat de opdrachtgever overal voor open. De juiste match zal uit de gesprekken moeten blijken; het totaalplaatje moet kloppen. Echter zijn we op dit moment het meest geholpen met een iets meer “blauw” persoon, gezien de fase waar het team in zit.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten