Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ondersteuner BRP toezichthouder (zzp)

Posted Nov 22, 2022
Project ID: YIS 9124171
Location
Venray , Limburg
Duration
4 maanden
(Dec 12, 2022 - Apr 1, 2023)
Hours/week
16 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Nov 29, 2022 1:00 PM

Startdatum: zsm

Duur opdracht: tot 1 april 2023

Uren p week: 16 uur per week, uren en tijden in overleg. OOK BUITEN KANTOORUREN.

Functieschaal: 5

Tarief: indicatie € 34

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Ter ondersteuning van de Toezichthouder BRP zijn we tijdelijk op zoek naar een ondersteunende medewerker voor 16 uur per week!

 

Waarom?

Als Team Burgerzaken is er gekozen om een specialistenteam in te richten die zich bezig houdt met de adreskwaliteit in de Basisregistratie Personen.  Om te kunnen anticiperen op ontwikkelingen en mistanden binnen onze gemeente is het belangrijk dat de adresregistratie in de BRP van onze inwoners de feitelijke situatie weergeeft. De veranderingen in de maatschappij, problematiek rondom huisvestiging, arbeidsmigranten, ondermijning, uitbuiting, adresfraude en maatschappelijke mistanden maken het noodzakelijk dat we de verbinding zoeken met andere partijen om zwaarder in te zetten op een juiste registratie in de BRP.

Dit betekent dat we ‘ogen’ nodig hebben op de straat. Een onderzoeker die in staat is feiten te achterhalen, verbanden ziet met andere de noodzakelijke stappen op te ondernemen maar de mens in het verhaal niet vergeet.

 

Je gaat dus mee met de toezichthouder BRP naar adressen in de gemeente Venray. Je taak is om de toezichthouder te ondersteunen als potig type. Je zorgt voor veiligheid en rust. Je deescaleert wanneer dat nodig is.

 

Wat verwachten we van jou?

·       Jij bent positief en creatief en staat stevig in je schoenen en je bent met de Toezichthouder BRP veel op straat.

·       Je vindt het een uitdaging om het gesprek aan te gaan met veel mensen en met verschillende achtergronden.

·       Voor onregelmatige werktijden draai jij je hand niet om.

 

Wat ga je doen:

•            Je voert met de Toezichthouder BRP controles uit op grond van melding van mogelijke onjuiste registratiegegevens.

•            Je neemt op locatie aangiftes en adreswijzigingen op.

 

Wat mag je verwachten?

 ·       Een uitdagende en actieve functie/rol waarbij je voornamelijk buiten op straat in gesprek bent met de burger van de gemeente Venray.

·       De functie is tijdelijk voor ongeveer 4 maanden voor gemiddeld 16 uur per week.

·       Je start zo snel mogelijk. 

Similar projects

+ Search all projects