Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker WOZ/belastingen (zzp)

Geplaatst 20 mei 2022
Project ID: YIS 9114965
Plaats
Bladel
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 13 jun. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 7 jun. 2022 13:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 30-9-2022

Urenomvang: 36 uur per week

Richtlijntarief: €46,50 (geen knockout)

 (let op: geschikte kandidaten worden meteen bij binnenkomst voorgesteld bij opdrachtgever)

 

 

Kruip in de huid van…

Als medewerker WOZ/belastingen kom je terecht in een enthousiast team met een informele en open werksfeer. Je bent onder andere bezig met gegevens -en kwaliteitsbeheer. Je werkt in een klein team van drie mensen en werkt nauw samen met de beleidsmedewerker. 

In deze functie ben je bezig met de volgende werkzaamheden: afhandelen van bezwaarschriften, verstrekken van informatie aan belanghebbenden over de waarde vaststelling of andere WOZ-gerelateerde vragen, aanslagoplegging en de kadasterverwerking. Affiniteit met gegevensbeheer en automatisering is daarbij een vereiste.

 

Een medewerker aan het woord: 

Halverwege 2019 ben ik als beleidsmedewerker WOZ/belastingen begonnen bij de gemeente Bladel. Ik werd meteen meegenomen in een uitgebreid introductieprogramma, waardoor ik snel wegwijs werd binnen de organisatie. Dit heb ik als buitengewoon prettig ervaren en zorgde voor een erg welkom gevoel. Wat positief opvalt binnen de organisatie zijn de informele sfeer en de korte lijntjes die je met iedereen hebt. Het team Belastingen zelf is klein, waardoor het takenpakket voor iedereen heel veelzijdig is. Fijn is dat de sfeer goed is in het team en collegialiteit hoog in het vaandel staat.

 

Aan de slag bij… 

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Je gaat werken in het team KCC, waar ook team belastingen onder valt. 

 

 

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

-   Je hebt minimaal een HBO diploma en minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een team WOZ/belastingen; 

-   Je hebt een klantgerichte houding en zoekt graag naar oplossingen;

-   Je bent representatief en hebt een flexibele en enthousiaste instelling;

-   Je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht;

-   Je hebt goede sociale, contactuele en communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling/telefonisch;

-   Je bent handig in het werken met geautomatiseerde systemen. 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten