Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Medewerker Toegang (ZZP)

Geplaatst 30 nov. 2021
Project ID: YIS 9105338
Plaats
Geldrop
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 6 dec. 2021
Einde: 28 feb. 2022
Tarief
50 - 60 €/uur

Sollicitatie deadline: 3-12 12:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 1 maart 2022

Inzet: 36 uur

Tariefindicatie: €60 Schaal 9

Kandidaten kunnen tot en met 3-12 om 12 uur worden voorgesteld, kandidaten worden direct voorgesteld bij de klant dus de vacature kan eerder worden gesloten.

 

Medewerker toegang

Verheldering brede vraag

Zet brede vakinhoudelijke kennis in om de vraag van de klant te analyseren en te beantwoorden. (Spoort inwoner aan om actief zelf oplossingen te vinden (met hulp van familie en/ of vrienden).

Verwijst door naar voorliggende voorzieningen of neemt de hulpvraag als melding aan. Fungeert in de rol van poortwachter.

 

Informatie en Advisering

Fungeert als vraagbaak voor inwoners binnen het sociaal domein. Geeft telefonisch en aan de balie informatie en advies over o.a. op het gebied van jeugdzorg, inkomensvoorzieningen, schuldhulpverlening en WMO.  Maakt gebruik van een uitgebreide kennis van de sociale kaart, voorliggende voorzieningen en de aanpalende wetten en regelingen. Zoekt de verbinding met andere disciplines en teams. Biedt tijdens het spreekuur hulp bij het invullen van formulieren op o.a. het gebied van schuldhulpverlening, gemeentelijke regelingen, uitkeringen en Belastingen

 

Planning

Verwijst gericht door naar klantadviseur. Beoordeelt welke klantadviseur het beste de melding kan oppakken. Maakt een afspraak met klantadviseur en zorgt dat inwoner voorafgaand aan het gesprek de benodigde zaken meeneemt of gereed heeft.

 

Communicatie

Communiceert zeer zorgvuldig en doortastend.  Zorgt voor het eerste contact met inwoners, waarbij een inventarisatie van alle leefgebieden plaatsvindt.

 

Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante opleiding.   

·                Je bent stressbestendig en werkt oplossingsgericht. 

·                Je legt en onderhoudt gemakkelijk contacten en hebt uitstekende mondelinge communicatieve vaardigheden.  

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten