Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker registratie Niet-Ingezetene (RNI) (zzp)

Geplaatst 14 apr. 2022
Project ID: YIS 9113180
Plaats
Venlo
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mei 2022
Einde: 1 nov. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 19-4-2022 14:00

Startdatum: z.s.m.

Uren per week: 20

Richtlijn tarief: €50

Je wordt ingeschaald in schaal 6 of 7, afhankelijk van kennis en ervaring. 

Op maandag, woensdag, donderdag word er gewerkt tot 20:00 uur.

In de piek periode word er gewerkt op zaterdag van 09:00 tot 13:30 uur. De piekperiode loopt van mei tot en met augustus.

 

Frontoffice medewerker levenszaken (RNI)

Team Levenszaken is onder andere verantwoordelijk voor de bevolkingsadministratie en de burgerlijke stand. Daarnaast biedt het team ook diensten voor Nederlandse burgers in het buitenland (reisdocumenten) en de vele internationale medewerkers die onze regio trekt (registratie niet ingezetenen).

 

Als frontoffice medewerker levenszaken (RNI):

 

- beoordeel jij of de internationale werknemer aan alle eisen voldoet om ingeschreven te worden in het RNI;

- wijzig jij persoonsgegevens in het RNI;

- verstrek jij een uittreksel uit de RNI indien noodzakelijk. 

 

Onze ideale kandidaat heeft een MBO(+) werk- en denkniveau en relevante certificaten of een relevant diploma. Je past je gemakkelijk aan veranderende omstandigheden; een nieuwe werkwijze, een aanpassing van het rooster, etc. Je werkt nauwkeurig en volgens de regels en procedures. Je hebt oog voor de details en controleert je eigen werk en dat van anderen. Omdat je vaak te maken hebt met mensen uit het buitenland is het belangrijk dat je effectief kunt communiceren in het Nederlands, Engels en Duits. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten