Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker publiekszaken (zzp)

Geplaatst 29 mrt. 2023
Project ID: YIS 9131199
Plaats
Geldrop, Noord-Brabant
Uren
28 uur/week
Periode
1 maand
Start: 5 apr. 2023
Einde: 14 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 4 apr. 2023 12:00

Startdatum: ZSM

Einddatum: 14-5-2023

Mogelijkheid tot verlenging

Uren: 28 uur per week (Let op: op locatie, geen optie tot remote werken).

Functieschaal: 7

Tarief: passend bij kennis en werkervaring

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


De uitdaging

De klant staat voor jou centraal. Met jouw energieke en service gerichte persoonlijkheid zorg jij voor een goede eerste indruk.  Aan de balie ben je vooral met de inwoners bezig en regel jij reisdocumenten en paspoorten. Natuurlijk zijn er ook altijd nog backoffice taken zoals digitale verzoeken en verwerken van verhuizingen. Ook adviseer je over de toekenning van aanvragen en verzorgt de administratief procedurele afhandeling. Kortom, jij weet de balans te vinden tussen wet- en regelgeving én de dienstverlening naar onze inwoners. 

 

Wie zijn wij ?

Gemeente Geldrop Mierlo heeft een prachtig en modern gemeentehuis waar we elkaar ontmoeten en samen werken. De sfeer is open, informeel en we hebben korte lijnen.

Je maakt deel uit van een enthousiast team van in totaal 30 collega’s. We vinden het belangrijk om plezier in ons werk te hebben, elkaar te helpen en klaar te staan voor al onze bezoekers die met uiteenlopende vragen komen. Team Publiekszaken bestaat uit een eerste lijn (telefonische informatie centrum, de receptie en de balie), een tweede lijn (werkzaamheden burgerlijke stand, Basisregistratie Personen en verkiezingen) en de Buitengewoon Ambtenaren van de Burgerlijke Stand. Binnen jouw taakveld van de eerste lijn ga je werken met 12 directe collega’s.


Wie ben jij

  • Je hebt een open mind, je bent enthousiast en positief ingesteld, je hebt oog voor de klant en hanteert een vriendelijke en daadkrachtige werkwijze

  • Ervaring met baliewerkzaamheden bij burgerzaken

  • Ervaring met IBurgerzaken en Djuma .

  • De bereidheid om ongeveer één keer in de drie weken te werken in de avond

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten