Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker inwonersparticipatie (zzp)

Geplaatst 5 okt. 2022
Project ID: YIS 9121743
Plaats
Barendrecht, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 15 nov. 2022
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 okt. 2022 13:00

Uren per week: 24,00

Startdatum inzet: zsm

Einddatum inzet: 31-3-2022 

Optie tot verlenging? Ja

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja (50/50)

Tariefstelling: Schaal CAR UWO? 10

Richtlijn uurtarief? Open

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 3 jaar

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen na de deadline

 

Om het draagvlak voor nieuw afvalbeleid zo groot mogelijk te maken betrekken we de inwoners van Barendrecht bij het opstellen van het nieuwe beleid. Er worden inwonerbijeenkomsten georganiseerd waarin uitleg wordt gegeven over duurzaamheidsdoelstellingen, betaalbaarheid en gebruiksgemak/straatbeeld. Daarbij wordt verteld hoe deze drie onderwerpen onderling effect hebben op elkaar. Vervolgens worden de aanwezigen gevraagd aan te geven hoe zij aankijken tegen de keuzes die het gemeentebestuur hierover te maken heeft. Deze inbreng wordt genoteerd en aan het bestuur overhandigd om bij de uitwerking en besluitvorming te betrekken.

Voor het voorbereiden, organiseren, begeleiden en afronden van de participatiebijeenkomsten zoeken we tijdelijk een medewerker inwonersparticipatie. De medewerker inwonersparticipatie werkt samen met de senior beleidsmedewerker afval. De beleidsmedewerker zorgt voor de inhoudelijke informatie en het besluitvormingsproces.

 

Taken

•   Voorbereiden en organiseren van participatie bijeenkomsten, mogelijk dat parallel ook een digitale consultatie moet worden uitgezet.

•   Begeleiden van de participatie bijeenkomsten, zorgen voor een goede sfeer en het inhoudelijke gesprek waarin ruimte is voor ieders inbreng.

•   Afronden van de bijeenkomsten middels een overzicht van de meningen en ideeën over de keuzes tussen duurzaamheidsdoelstellingen, betaalbaarheid en gebruiksgemak/straatbeeld.

Must haves (knockouts)?

•   Minimaal HBO niveau, ruime werkervaring in vergelijkbare rol.

•   Ruime ervaring met het organiseren en begeleiden van inwoners bijeenkomsten.

•   Om kunnen gaan met emotie en afwijkende verwachtingen.

•   In staat zijn de dynamiek van het gesprek beheersbaar te houden en tot een acceptabel resultaat te leiden.

 

Pre's?

•   Bekend met de actuele landelijke beleidsdoelstellingen en –ontwikkelingen van huishoudelijk afval (vang-doelstelling).

•   Als beleidsmedewerker en medewerker participatie van dezelfde aanbieder afkomstig zijn.

 

 

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten