Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker gegevensbeheer burgerzaken (zzp)

Posted Mar 16, 2023
Project ID: YIS 9130445
Location
Almere , Flevoland
Duration
5 maanden
(Mar 31, 2023 - Sep 16, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 27, 2023 1:00 PM

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 16-09-2023

Aantal uren week: 36

Inschaling: <schaal 8

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


De Informele Almeerse aanpak is zeker binnen afdeling Burgerzaken inmiddels een bekend begrip. Hierbij wordt er gewerkt vanuit de menselijk maat, de leefwereld van de inwoners van Almere staat centraal. Jij zoekt continu naar mogelijkheden, waarbij jij heel direct een bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid en veiligheid van de stad.Een dag uit het leven van een Medewerker Gegevensbeheer:


Via ons klantcontact centrum krijg ik een telefoontje doorgezet, deze meneer gaat binnenkort trouwen en heeft een afschrift van zijn geboorte akte nodig. Aangezien meneer in Duitsland woont, beschikt hij niet meer over een BSN of DigiD, hij kan dus geen aanvraag online doen. Naar aanleiding van ons gesprek, stuur ik meneer een mail met daarin alle informatie die ik van hem nodig heb. De volgende dag heb ik de gevraagde informatie al binnen en kan ik zijn internationale geboorteakte vast per mail naar hem sturen. Dan kan meneer verder en zich gaan focussen op het regelen van een mooie huwelijksdag!Wat ga je doen Almere staat bekend om haar diversiteit en dat zul jij ook gaan merken als Medewerker Gegevensbeheer binnen het Cluster Verhuizingen. Deze diversiteit brengt namelijk ook een diversiteit aan werkzaamheden met zich mee, waarbij deze functie verre van routinematig is. Als Medewerker Gegevensbeheer bij gemeente Almere, kun jij echt de verdiepingsslag gaan maken op jouw reeds opgedane ervaring.Jouw takenpakket is dan ook zeer gevarieerd. Zo zul jij je bezighouden met het verwerken van migraties(verhuizingen), het verstrekken van uittreksels en akten aan onder meer derden, behandel je inzageverzoeken, houd jij je bezig met geheimhouding en verzorg jij de afhandeling van bezwaren en klachten. Jouw werkzaamheden zijn nauw verbonden met het werkveld van adresonderzoeken, briefadressen, huisbezoeken en andere processen. Deze werkzaamheden vinden niet alleen plaats binnen jouw cluster Verhuizingen, maar hebben ook raakvlakken met andere teams binnen de afdeling en met afdelingen binnen de organisatie. Zoals eerder al beschreven, aan diversiteit en afwisseling is in deze functie geen gebrek.


Wie ben jij

Jouw nieuwsgierige houding, maakt dat jij goed in staat bent om onderzoekend te analyseren. Je durft te werken vanuit een gezonde dosis lef. Daarbij heb jij een dienstverlenende instelling en ben je communicatief vaardig. Gezien de inhoud van de functie is het van belang dat jij de Nederlandse taal goed beheerst, maar daarnaast ook een tweede vreemde taal goed spreekt.Het is van belang dat jij recente ervaring hebt opgedaan binnen een soortgelijke functie op de afdeling Burgerzaken, hierbij heb jij uiteraard kennis van de Wet BRP. Jij begrijpt dat je samen met je collega’s verder komt en vindt het dan ook eenvoudig om te schakelen tussen verschillende teams en/of afdelingen. Jij denkt vanuit oplossingen en mogelijkheden, je doet het werk tenslotte voor de inwoners en de stad Almere. 


Functie-eisen:

Algemene vooropleiding : MBO+ of HBO werk en denkniveau

Vakkennis: BABZ en/of BOBZ                                                        


Kerncompetenties:

  • Zorgvuldigheid

  • Schriftelijk en mondeling correct communiceren

  • Klantgericht handelen

  • Analyseren

  • Flexibiliteit    

Similar projects

+ Search all projects