Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker frontoffice (zzp)

Geplaatst 16 mei 2022
Project ID: YIS 9114840
Plaats
Eersel
Uren
24 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 jun. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 25-5-2022 12:00

start : zsm

duur: einde van het jaar

uren: 24 uur per week

Tarief: passend bij werkervaring.

 

Als Dienstverlener Gemeentebalie ontvang, adviseer, begeleid en ondersteun je burgers (zowel telefonisch als aan de balie). Om een beeld te krijgen, het takenpakket bestaat o.a uit:

·      Je bent werkzaam aan de balie waarbij je alle voorkomende aanvragen op het gebied van burgerzaken afhandelt zoals een verklaring omtrent gedrag, reisdocumenten en rijbewijzen en alle aanvragen op het gebied van de Burgerlijke Stand;

·      Je ondersteunt de receptie. Je geeft mondeling informatie en reikt waarde documenten uit;

 

Wie zoeken we?

·      We zoeken een ervaren medewerker burgerzaken die bekend is met IZRM en I-burgerzaken en al bij een gemeente gewerkt heeft.

·      We willen deze medewerker evt ook inzetten bij ons TIP (telefonisch informatie Punt), bij de receptie en bij onze balie.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten