Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker energietoeslag (zzp)

Posted Aug 31, 2023
Project ID: YIS 9138897
Location
Venlo
Timeline:
3 months
Starts: Oct 1, 2023
Ends: Dec 31, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
28 - 43.5 €/hr
Application Deadline: Sep 7, 2023 12:00 PM

Startdatum: 1-10-2023

Einddatum: 31-12-2023

Aantal uur per week: 36 (dagen en tijden is in overleg)

Schaal: 6

Tariefindicatie: 28 - 43.5 €/hr


Voorkeur voor een kandidaat met werkervaring als consulent energietoeslag


Gemeente Venlo

De gemeente Venlo heeft circa 100.000 inwoners, 1.000 medewerkers en behoort tot de 100.000+ gemeenten. De gemeente omvat meerdere stadsdelen, zoals in het westen aan de overkant van de rivier de Maas Blerick en in het zuiden Tegelen en Belfeld en in het Noorden de dorpen Arcen, Lomm en Velden. De gemeente trekt wereldwijd de aandacht met haar inspanningen op het gebied van circulariteit, waarbij ze zich onderscheidt door de toepassing van de cradle to cradle-filosofie. Uitgangspunten die ook vertaald zijn naar bedrijfsvoering en organisatie De kern van het idee is dat grondstoffen zonder kwaliteitsverlies kunnen worden hergebruikt. Het nieuwe stadskantoor - een fantastische werkplek - is daar een perfect voorbeeld van. Duurzame ontwikkeling, sociaal ondernemerschap, people, planet, prosperity, diversiteit en meerwaarde. Allemaal begrippen die aansluiten bij deze visie.

De gemeente Venlo is een moderne, ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is en bouwt aan de ontwikkeling van de stad en het verbeteren van de dienstverlening aan de inwoners. De ontwikkeling is gericht op verbetering van de bestuurlijke en ambtelijke aansturing, klantgerichter opereren, meer integraal werken en meer ruimte en verantwoordelijkheid aan de medewerkers te geven. 

 

Voor ons team zijn we op zoek naar een medewerker die ons kan helpen bij het uitvoeren van de Energietoeslag. In deze functie beoordeel je of aanvragen voor de Energietoeslag compleet zijn en of inwoners hier recht op hebben. Het is een pré wanneer je over meer kennis en kunde op het gebied van de Participatiewet beschikt en zodoende breder inzetbaar bent.

·       je beoordeelt aanvragen

·       je verwerkt gegevens

Het betreft werkzaamheden om de grote hoeveelheid aanvragen te verwerken. Je doet dit samen met collega's die ook volledig bezig met deze aanvragen.Je werkt op locatie en thuis werken is geen optie.De gewenste kandidaat: 


  • Beschikt over minimaal een HBO diploma of MBO niveau 4 diploma.

  • Heeft eerder gewerkt als medewerker energietoeslag bij een gemeente,

  • Heeft relevante kennis van het sociaal zekerheidsrecht, de Participatiewet en Algemene Wet Bestuursrecht;

  • Heeft werkervaring op het gehele terrein van de uitkeringsadministratie PW/IOAW/Bijzondere bijstand als medewerker Uitkeringsadministratie

  • Werkt zelfstandig, maar is ook een echte teamplayer;

  • Heeft werkervaring met GWS/Suite;

Similar projects

+ Search all projects