Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker bestuursarchief (zzp)

Geplaatst 14 mrt. 2022
Project ID: YIS000734
Plaats
Bladel
Uren
30 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 28 mrt. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
40 - 50 €/uur

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 30-9-2022

Uren per week: 24-36 uur

Functieschaal: 7

Tariefindicatie: € 50 per uur

 

De werkzaamheden zullen voornamelijk op locatie plaatsvinden, gezien de functie is thuiswerken niet mogelijk.

Standplaats: Bladel (Noord Brabant)

 

Kruip in de huid van…

Als archiefmedewerker verricht je alle voorkomende archiefwerkzaamheden. Je bent een groot deel van de dag bezig met dossiervorming en -ordening. Je zorgt voor het ordenen, opbergen, afvoeren en vernietigen van archiefstukken. Je registreert ingekomen stukken en dossiers. Dienstverlening is ook onderdeel van jouw taak. Je verstrekt informatie uit het archief aan collega’s en burgers en je ondersteunt je collega’s bij het vormen van werkarchieven. Verder heb je een rol bij de kwaliteitsbewaking en controlewerkzaamheden voor het digitale archief. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit met betrekking tot het digitaliseren van archiefstukken en je denkt mee over de inrichting van het digitale archief.

 

Een medewerker aan het woord…

‘’Ik heb een veelzijdige en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, in een gezellig team met betrokken collega’s die zich, met heel verschillende achtergronden, allemaal graag inzetten voor een goede dienstverlening. Naast de prettige collegiale sfeer is het leuke van de functie de combinatie van analoog en digitaal, en dat je je kunt blijven ontwikkelen.’’

 

Aan de slag bij…

De afdeling Dienstverlening & Bedrijfsvoering bestaat uit 46 medewerkers verdeeld over het Klant Contact Centrum (KCC), Financiën en Control, Algemeen Bestuurlijke Zaken (ABZ) en Informatie- en Procesbeheer (IPB). Je gaat werken in het team IPB. IPB heeft als belangrijkste aandachtgebieden informatieveiligheid, privacy, gegevensmanagement en informatiebeleid. Het team zorgt onder andere voor het registreren van de ingekomen post, het beheer van het digitale en papieren archief, de bodewerkzaamheden en alle facilitaire zaken zoals schoonmaak, koffievoorziening en het beheer van het gemeentehuis. 

 

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

—       MBO+ werk- en denkniveau;

—       Afgeronde opleiding SOD I en SOD II;

—       Ruime ervaring met bestuursarchief bij een kleine gemeente;

—       Klant- en servicegericht;

—       Zorgvuldig en nauwkeurig;

—       In staat om zelfstandig te werken en te organiseren;

—       Kan logisch nadenken en beredeneren;

—       Goede mondelinge communicatieve vaardigheden;

—       Affiniteit met geautomatiseerde systemen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten