Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance management secretaresse (zzp)

Geplaatst 11 mei 2022
Project ID: YIS 9114578
Plaats
Valkenswaard
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 23 mei 2022
Einde: 1 sep. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 mei 2022 10:00

Sollicitatie deadline: 23-05 10:00

Startdatum: zsm

Einddatum: 01-09-2022

Uren per week: 36

Functieschaal: 6

Tarief: passend bij functie

Gemeente ervaring is niet perse noodzakelijk

 

Vacature managementsecretaresse
 

Gemeente Valkenswaard zoekt: 
Een duizendpoot op secretarieel gebied met oog voor detail en hands-on mentaliteit (36 uur per week)

Dit is Valkenswaard
Valkenswaard heeft een echt Brabants karakter: hartelijk, groen en bourgondisch. Gelegen aan de zuidkant van Eindhoven, met 31.000 inwoners en een rijke natuur die in de top 10 van Europa schittert. Een enorm groene gemeente met kwaliteit voor leven, waarin het geweldig wonen, werken en recreëren is. Een mooie plek voor inwoners en bezoekers. Zeker voor jongeren en jonge gezinnen. Het Valkenswaard van nu staat krachtig door een rijk verleden. Ooit Europese hoofdstad van de Valkerij en nu bakermat van onder meer de innovatieve brainportindustrie: Valkenswaard bewijst al eeuwen vanuit niets, iets te kunnen maken. Een Valkenswaardenaar stroopt dan ook graag de mouwen op, en als het kan het liefst met elkaar. Zelfs op internationaal niveau, waar het bloemcorso en de paardensportevents op de kalender staan. Dit DNA voel je terug in onze gemeentelijke organisatie. We staan open voor wie er leeft, onderneemt of er gewoon graag komt. Samenwerken en samen iets maken, daar houden we van! Zo hebben we onze inwoners betrokken bij het opstellen van de Toekomstvisie 2030, die inmiddels al jaren ons richtsnoer is. De aansluitende kernwaarden Empathisch, Gelijkwaardig, Oplossingsgericht en Daadkrachtig bepalen hoe we te werk gaan. Er zijn al veel fans van Valkenswaard. Ben jij de volgende?



Dit is jouw nieuwe baan:


Als managementsecretaresse ziet jouw dag er dynamisch uit. Je werkt voor een team van managers/directie binnen gemeente Valkenswaard die allemaal drukke agenda’s hebben. Jij helpt hen door hen te ontzorgen en door proactief te handelen. Je beheert hun agenda’s en hebt met regelmaat agendaoverleg met de managers om zo altijd de juiste prioriteiten te kunnen stellen. Maar jij kunt veel meer dan dat. Je bent organisatorisch en logistiek sterk. Je ziet knelpunten direct en komt proactief met verbetervoorstellen. Je kunt je verplaatsen in de managers en begrijpt hoe het plannen van afspraken voor hen het best werkt, rekening houdend met ieders wensen. Jij weet je onmisbaar te maken door de managers altijd voor te zijn als het om een goede logistieke planning gaat. 
 

 

Dit ben jij:

  • Je bent op de eerste plaats een teamplayer. Niet alleen in het cluster met je collega’s durf je jezelf te laten zien, ook in het managementteam ben je een belangrijke speler.
  • Je hebt daarom dus minimaal een MBO + niveau en bij voorkeur een diploma in de secretariële richting.  
  • Je ervaring in het verrichten van secretariële en organisatorische ondersteuning is ruim waarbij het belangrijk is dat je plezier haalt uit het werk wat je doet.
    Je weet hoe je proactief moet plannen, organiseren en prioriteren. 
  • Je bent flexibel, dat wil zeggen: je denkt mee en ‘out of the box’ en pakt ook zaken op die misschien niet direct ‘van jou’ zijn maar die een ander helpen. 
  • Je staat stil bij je eigen ontwikkeling en je vindt het een uitdaging om daarin ook stappen te zetten. 
  • Uiteraard ben jij digitaal vaardig en in staat om de digitale hulpmiddelen in te zetten ter ondersteuning.  
  • Aan lef geen gebrek. Jij komt met voorstellen om het werk efficiënter in te richten en zorgt samen als team voor een kwalitatief goede dienstverlening. 

 

Jouw werk als managementondersteuner is je dus op het lijf geschreven. Wij kunnen dus niet wachten jou te ontmoeten!


 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten