Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance management assistent (zzp)

Geplaatst 21 dec. 2023
Project ID: YIS 9146703
Plaats
Almere, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 jan. 2024
Einde: 31 mrt. 2024
Tarief
50 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 dec. 2023 13:00

Startdatum: 15 januari 2024

Duur opdracht: 3 maanden. Einddatum 31/03/2024

Uren: 24

Schaal: 8

Terugkoppeling volgt op 4 en 5 januari. Gesprekken worden naderhand ingepland

Benodigde devices (telefoon/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever

Maatschap en VOF zijn niet mogelijk.


Ben jij een gestructureerde, ervaren en proactieve managementondersteuner? Neem jij graag het initiatief en denk je graag mee over hoe jij je werk nog beter kunt uitvoeren? Kun je goed zelfstandig werken en sta je stevig in je schoenen? Ga dan deze mooie uitdaging aan!

Wat ga je doen

Je ondersteunt de afdelingsmanager en bereidt overleggen van het managementteam van de afdeling voor. Jij maakt het mogelijk dat de afdelingsmanager BVLS optimaal zijn werk kan doen. Midden in alle hectiek ben jij de ervaren, service-verlenende management assistent die zorgt voor overzicht en een goede sfeer. Dit doe jij in samenwerking met 3 andere management ondersteuners van BVLS. Samen zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Je zorgt samen met je andere collega’s voor de nodige rust, ruimte en regelmaat t.a.v. organisatorische zaken, het postproces, het bewaken- en afhandelen van actiepunten en het organiseren van bijeenkomsten. Je verleent facilitaire, HRM, ICT en financiële ondersteuning aan het afdelingsmanagement.

De werkomgeving

Werken in de jongste grote stad van Nederland. Een boeiend carrièreperspectief! Een baan met uitdaging en dynamiek. Een goed salaris en ontwikkelings-mogelijkheden te over. Kortom, het beste uit jezelf halen. Je komt te werken bij de afdeling Bestuur, Veiligheid, Leefbaar en Kabinet. De afdeling ondersteunt en adviseert het bestuur en de gemeentesecretaris op het gebied van veiligheid, beleidsvorming, strategiebepaling, financiën en control.


Functie-eisen:

  • Je bent een energieke persoonlijkheid, proactief en toegewijd.

  • Je bent organisatiesensitief: je ziet snel waar knelpunten dreigen te ontstaan, welke belangen er spelen en wie je wanneer moet betrekken bij een vraagstuk. Jouw gevoel en oog voor detail zijn goed ontwikkeld. Je spreekt anderen, makkelijk op een natuurlijke manier aan. Je voorziet het management gevraagd en ongevraagd van feedback. Je bent de oren en ogen van de afdeling en je gaat vertrouwelijk om met het informele circuit.

  • Vanzelfsprekend ben je goed in plannen en organiseren en je kunt uiteraard mondeling en schriftelijk uitstekend en klantgericht op alle niveaus communiceren. Je houdt overzicht en weet prioriteiten te stellen.

  • Je bent een ervaren ondersteuner die pragmatisch is en openstaat voor nieuwe tools en nieuwe manieren van werken.

  • Je bent ondernemend, hebt een brede belangstelling en bent een echte verbinder.

  • Je bent het visitekaartje van het MT naar zowel collega’s als voor partners in de stad.

  • Je beschikt over een mbo+/hbo werk- en denkniveau.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten