Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwartiermaker teamleider assetmanagers (zzp)

Geplaatst 17 okt. 2024
Project ID: YIS 9167995
Plaats
Groningen, Hybride
Uren
38 uur/week
Periode
10 maanden
Start: 1 nov. 2024
Einde: 31 aug. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 22 okt. 2024 18:00
  • Startdatum: 01-11-2024

  • Einddatum: 31-08-2025

  • Uren per week: 38,00

  • Er is geen max tarief meegegeven, maar dat wil niet zeggen dat er niet wordt gekeken naar de prijsstelling. We verwachten dat een scherpe aanbieding meer kans op een succesvolle match oplevert.

  • Belangrijk: ZZP = alleen eenmanszaak óf een BV met DGA


Let op: dit is een project bij de Rijksuniversiteit Groningen, niet bij de gemeente Groningen


Gedurende 9 tot 12 maanden zal de kwartiermaker leiding geven aan een verandertraject dat gericht is op de (deel)implementatie van een nieuwe organisatiestructuur. Daarbij is het belangrijk dat het team, onder zijn of haar leiding, zich zowel op individueel niveau als als team ontwikkelt richting de nieuwe werkwijze. Een van de doelen is het verhogen van de vakvolwassenheid van het team, binnen de vastgestelde kaders. Daarnaast moeten processen, data en beleid op orde worden gebracht, zodat het team adequaat ondersteund wordt en daardoor in staat is haar taken effectief uit te voeren. Dit alles gebeurt in nauwe afstemming met de stafleden van de afdeling, waaronder teamleiders, assetowners en het afdelingshoofd.


Functie-eisen:

  • Voor deze functie is aantoonbare leidinggevende ervaring vereist, evenals kennis van het organiseren van beheer en onderhoud.

  • Daarnaast is ervaring met assetmanagement en een goed begrip van aanbestedingsprocedures en regievoering belangrijk.

  • De ideale kandidaat is empathisch en communicatief vaardig, en beschikt over de kwaliteiten van een stevige manager die als verbindend leider het team kan meenemen.

  • Ook heeft hij of zij een resultaatgerichte aanpak, met oog voor samenwerking en gezamenlijk succes.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten