Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwartiermaker cloud architect (zzp)

Geplaatst 24 apr. 2023
Project ID: YIS 9132670
Plaats
Den Haag, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 15 mei 2023
Einde: 24 okt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 mei 2023 14:00

Startdatum: mei

Einddatum: 17-12-2023

Geen optie op verlenging

36 uur per week.We zoeken een Cloud Specialist die in de functies van Cloud Architect, Cloud Engineer en Cloud Security Specialist, Product Owner en Programma/Project Manager heeft gewerkt bij Cloud Adopties.

Jij gaat helpen door de strategie te bepalen en een business case op te stellen. Je bewaakt op tactisch en operationeel niveau alle aspecten rondom informatiebeveiliging, kostenbeheersing, performance, beschikbaarheid en operational excellence en kan jouw ervaring hiermee aantonen op basis van je CV.

Jij helpt bij de opzet van een Cloud Governance waarbij je rekening houdt met techniek, organisatie en proces, gebaseerd op de principes van Enteprise Architectuur. En past dit toe bij de realisatie van transities naar de Cloud. Daarnaast vervul je de rol van Cloud Solution Architect en ondersteun je DevOps team bij het maken van de juiste keuze van Cloud diensten en de migratie daar naartoe. Indien nodig verricht jij hands-on werk als Cloud Engineer of Ontwikkelaar.

Je bent dus ook thuis in de techniek. In afstemming met je directe opdrachtgever organiseer je workshops en inspiratiesessies om de verschillende groeperingen in de organisatie mee te nemen in de transitie in werken die het Cloud Competence Center met zich meebrengt.


Jij neemt mee:

• Minimaal 5 jaar ervaring in Cloud (Public/Private/Hybrid), IaaS/PaaS/SaaS, Automation en Orchestration. Dit dient duidelijk te worden gemaakt op basis van het CV.

• Minimaal 5 jaar ervaring met Agile (Scrum), DevOps, CI/CD

• Minimaal 10 jaar ervaring als Project Management (PRINCE2/Agile)

• Minimaal 10 jaar ervaring met IT Enterprise Architecture (TOGAF 9.1, Archimate)

• Minimaal 10 jaar ervaring met IT Service Management (ITIL, ASL, BiSL)

• Minimaal 10 jaar ervaring met Informatiebeveiliging (ISO 27001/27002, BIR, PKI)

• Minimaal 5 jaar ervaring met Programma Management (MSP)

• Minimaal 5 jaar ervaring met Lean Management (SixSigma)

• Minimaal 5 jaar ervaring met Applicatie en Desktop Virtualisatie, Server Virtualisatie en Hosting

• Diepgaande kennis van netwerken/ topologie (zowel in Cloud als on-premise Datacenters)

• Uit het CV moet blijken dat jij in staat bent om inspirerende presentaties te maken en te geven

• Kennis van het opzetten van een Cloud Competence Center in grote omgevingen en Cloud Competence Centers conform Microsoft CCoE best practices.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten