Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwaliteitsmedewerker sociaal domein (zzp)

Geplaatst 3 dec. 2022
Project ID: YIS 9124873
Plaats
Deurne, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 2 jan. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 dec. 2022 16:00

Startdatum: 02-01-2023

Einddatum: 31-12-2023

Schaal 9, 32 uur

Richttarief euro 52,50 junior

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Zorg in Deurne

Sinds 1 januari 2017 voert gemeente Deurne de zorgtaken uit in dit gebiedsteam. Deze taken bestaan uit Wmo / Jeugdzorg / Bijzondere Bijstand en Minimaregelingen. Zorg in Deurne bestaat uit de clusters Toegang, Jeugd, Wmo, Wijkcoördinatoren en Kwaliteit & Data-analyse. Daarnaast bestaat de 2e lijn van Zorg in Deurne uit het Schakelteam, gedragswetenschappers, jeugd- en gezinswerkers, jeugdconsulenten, cliënt-ondersteuning 18+ en 18-, een Autisme Expert Jeugd, een GGZ-consulent, een hulpverlener Interne Rebound en een Erfbetreder.

 

Wat ga je doen?

Bij Zorg in Deurne zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening richting de burgers. Het herijken van ons sociale domein heeft onze grootste prioriteit. We investeren in de toegang en in het doorontwikkelen van processen om meer grip te krijgen op maatwerkvoorzieningen. Als kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein ben je de spin in het web, beweeg je tussen beleid en uitvoering en stel je de uitvoering in staat om zo goed mogelijk het werk te kunnen doen. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van de dienstverlening en het continue verbeteren van de processen. Je bent een kennisexpert en vraagbaak voor alle medewerkers als het gaat om de uitvoering van het sociale domein en beantwoordt inhoudelijke vragen over (juridische) kaders, processen en procedures. Het doel, een passende ondersteuning of dienstverlening verlies je daarbij niet uit het oog.  Je bent een coach voor collega’s, gericht op proactief handelen. Je onderzoekt, formuleert, implementeert en controleert waar nodig de kwaliteitskaders van processen en procedures vanuit een visie op integraliteit en doorontwikkeling van de uitvoering. Je monitort de kwaliteit, stelt rapportages op en adviseert de teamleider en de afdelingsmanager over kwaliteitsontwikkeling en -borging. Je focus ligt op de Wmo.

 

Wat neem je mee als kwaliteitsmedewerker?

·        Een afgeronde relevante Hbo opleiding

·        Enige ervaring in een soortgelijke functie

·        Actuele kennis van de Jeugdwet en de Wmo

·        Analytisch vermogen om complexe vraagstukken pragmatisch en ‘Lean’ te vertalen naar de praktijk

·        Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleid naar primair proces

·        Kennis van ZorgNed en de BI Tool is een pré

 

Jouw kracht is?

De functie vraagt dat je een constructieve verbinding kan maken tussen de beleidsmatige visie op het sociaal domein en de procesmatige kijk op inrichting van organisatie, systeem en werkproces. Overzicht hebben en houden en sturing geven zijn van belang.

 

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.

Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Pas jij bij onze organisatie?

De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling en heeft mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die zich herkent in onze kernwaarden. Als echte BROS-collega ben je:

Bevlogen                Passie, plezier, energie en toewijding aan Deurne.

Resultaatgericht       Haalt doelstellingen en concrete resultaten.

                                  Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Ondernemend           Denken, durven, doen.

                                   Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

Samenwerkend       Actief op zoek naar samenwerking.

                                 Gebruikt kennis en talenten.

                                  Leeft zich in en schakelt in rollen.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten