Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwaliteitsmedewerker burgerzaken (zzp)

Posted Jul 11, 2022
Project ID: YIS 9117776
Location
Capelle a/d Ijssel , Zuid-Holland
Duration
5 maanden
(Jul 25, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 15, 2022 12:00 PM

Gemeente Capelle aan den IJssel/ IJsselgemeenten werken volgens het principe bring your own device (telefoon & laptop).

Schaal: 9

Inzet per zo snel mogelijk tot eind december met optie tot verlenging.

 

 

Ligt jouw hart bij het werken met burgers? Krijg jij energie van het verbeteren van processen om het voor de burger makkelijker te maken? Wil je werken in een leuk team binnen een groeiende gemeente? Dan is de gemeente Capelle aan den IJssel op zoek naar jou!

 

In de gemeente Capelle aan den IJssel wonen en werken ruim 67.000 Capellenaren. Een uitdagende ambitie staat centraal en we weten dat de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen snel gaan. Ze zijn van grote invloed in en op het samenleven in onze stad. Zorgen voor een duurzame ontwikkeling van de stad vinden we belangrijk. Net zoals onze maatschappelijke taak zó vormgeven dat iedere Capellenaar mee kan doen. We anticiperen op wat er op ons afkomt.

 

Wie zijn wij?

Je komt te werken bij de unit Burgerzaken/KCC binnen de afdeling Dienstverlening. Deze unit staat direct in contact met Capellenaren. Dienstverlening naar de burgers, bedrijven en instellingen via allerlei kanalen staat bij ons centraal. De unit bestaat uit Burgerzaken en het Klant Contact Centrum (KCC). Bij ons vind je een leuke en afwisselende functie met veel ruimte voor visie en vernieuwing.

 

Wat breng je mee?

Als medewerker kwaliteit ben je goed thuis in het vakgebied burgerzaken. Je kent de processen en vindt het leuk om daarover te schakelen met verschillende collega’s. Je gaat analytisch, doelgericht en probleemoplossend te werk en schrikt niet van complexe vraagstukken. Je hebt oog voor innovatie en trends en bent in staat deze te vertalen naar de werkvloer. Verder stap je makkelijk op iemand af, toon je initiatief en steek je graag de handen uit de mouwen. Je hebt er plezier in om nieuwe materie eigen te maken en zelfstandig onderzoek te doen. Voorstellen en vernieuwende ideeën bespreek je met het unithoofd en deel je makkelijk en overtuigend met je collega’s. Tot slot werk je handig en snel met systemen.

 

Wat ga je doen? ·

Je coördineert interne controle en kwaliteit van de producten, diensten en werkprocessen burgerzaken;

· Je monitort bestaande processen voor de unit Burgerzaken / KCC en volgt deze op;

· Je volgt trends en ontwikkelingen in de dienstverlening en klantcontact en vertaalt deze naar verbetervoorstellen en werkprocessen;

· Je initieert voorstellen tot herinrichting van werkwijzen, systemen en processen;

· Je coördineert de doorontwikkeling Landelijke Aanpak Adreskwaliteit (LAA) en de jaarlijkse zelfevaluatie BRP/NIK;

· Je bent mede verantwoordelijk bij besluiten complexe aanvragen voor de verstrekking uit de BRP; · Projectleider / deelnemer integrale projecten;

· Je bent sparringpartner van het unithoofd als het gaat om kwaliteit.

 

 

Functie eisen

· MBO+ / HBO werk- en denkniveau in combinatie met een afgeronde basisopleiding

· Burgerzaken. Mocht je geen afgeronde basisopleiding hebben, maar wel ruime kennis/ervaring als allround medewerker burgerzaken, dan nodigen we je zeker ook uit om te solliciteren.

· Bij voorkeur heb je ervaring met de Landelijke Aanpak Adreskwaliteit of de bereidheid om je hier verder in te verdiepen;

· Kennis van de wet BRP;

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat bieden wij je?

· Een leuke en afwisselende functie bij de gemeente Capelle aan den IJssel met veel contacten in alle lagen van de organisatie en veel ruimte voor vernieuwing.

· Samenwerking met professionele en plezierige collega’s.

· Een informele bedrijfscultuur, een prettige werksfeer met ruimte voor eigen initiatief.

· Een modern kantoor met flexibele werkplekken in het centrum van de stad met gratis parkeergelegenheid en een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Similar projects

+ Search all projects