Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwaliteitsadviseur Sociaal Domein (zzp)

Geplaatst 27 jun. 2024
Project ID: YIS 9160868
Plaats
Uithoorn
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 aug. 2024
Einde: 1 feb. 2025
Tarief
68 - 78 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 2 jul. 2024 14:00

Start en einddatum: 1 aug 2024 tot 1 feb 2025

Aantal uren: 32-36 (werkdagen flexibel)

Optie tot verlenging: mogelijk als er nog geen vaste medewerker is gevonden

Functieschaal: 10A

Eventuele vakantieplannen graag opnemen in het voorstel;

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Opdrachtgever: Duo+

Standplaats: Uithoorn



Werk je graag voor een organisatie met een sterk maatschappelijk belang? Ben je in staat om inwoners te helpen bij hun participatie in de samenleving? Weet jij verbindingen te leggen? En durf je bij je werk af te wijken van gebaande paden? Dan komen we graag in contact met jou. 

Binnen de teams WMO/Jeugd en Participatiewet zoeken wij een enthousiaste Kwaliteitsadviseur Sociaal domein (32 - 36 uur).

Als je werkt bij DUO+, werk je bij een informele organisatie met echte doeners. Veel klantmanagers en andere uitvoerende medewerkers zijn je collega's. We werken goed samen, helpen elkaar en zijn echt een team. Er heerst een no nonsens mentaliteit en je mag leren van fouten. Er wordt hard gewerkt, maar humor vinden wij ook belangrijk. 

Bij DUO+ werk je voor twee gemeenten (Uithoorn en Ouder-Amstel). Je ziet verschillen in de uitvoeringspraktijk. Je krijgt te maken met grote-steden-/multi-problematiek, want we werken onder de rook van Amsterdam. Kortom, bij DUO+ kom je veel facetten van een kwaliteitsadviseur tegen. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons te werken. 

Wat ga je doen?

  • Je draagt bij aan het implementeren van en borgen van de kwaliteit van het nieuwe werkproces Breed uitvragen en Maatwerk, en toetst en verbetert waar nodig de kwaliteit van de uitvoering ervan.

  • Opstellen van en regie voeren over procesbeschrijving, evenals de vertaling hiervan naar systemen, werkprocessen en -instructies. Je bewaakt de actualiteit en kwaliteit van deze zaken, en zorgt voor aanpassing daar waar nodig.

  • Definiëren van kwaliteit (m.b.t. proces en uitvoering) en hierop toetsen; wat gaat goed en wat kan beter. Je doet, waar nodig, verbetervoorstellen en voert deze ook door.

  • Controlepunten vaststellen en uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Rapporteren aan teamleiders

  • Bijsturen waar nodig

  • Coachen, adviseren en begeleiden van medewerkers op inhoud, integraliteit en proces;

  • Je vertaalt indien nodig beleidsmaatregelen, (veranderende) wet- en regelgeving en jurisprudentie, die aangereikt en geanalyseerd worden door de adviseurs en beleidsmedewerkers naar heldere en doelmatige werkprocessen voor de uitvoering;

  • Je draagt bij aan het lerend effect van het sociaal loket middels het opzetten van een opleidingsplan ‘kwaliteit’.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op de afdeling Sociaal Domein van Duo+. Binnen de afdeling wordt gewerkt aan de Wmo, Jeugdwet, Leerplichtwet, de Participatiewet, en ook aan vroegsignalering, minimaregelingen, schulddienstverlening en inburgering. 


Wie ben jij?

  • Je hebt 4 à 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol bij een gemeente;

  • Je kan goed het overzicht bewaren en houdt het einddoel in zicht;

  • Je bent communicatief sterk: iemand die de vertaalslag kan maken naar papier en het goed kan overdragen aan collega’s;

  • Je beschikt over kennis van de WMO, Jeugd, Leerplichtwet, Participatiewet, Schuldhulpverlening en Inburgering en weet wat hier speelt;

  • Je bent daadkrachtig en analytisch;

  • Je kunt proces- en projectmatig werken;

  • Je bent sterk in dialoog waarbij je altijd de verbinding opzoekt;

  • Je hebt oog voor het grotere geheel maar ook voor de details die het verschil kunnen maken!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten